Lagbanner

Annandagsbandy: Karlsbyheden – GBK

Årets sista kamp för GBK och nu kommer andra vinsten i serien. Karlsbyheden kommer att få besvär med männen/pojkarna från bärget. Nu Mine Army kommer till Karlsbyheden med en busslast med supporter från bärget. Nu blir det fest i Karlsbyheden för bärgets grabbar. För 2 poäng ska hem till bärget idag.

Nu är det upp till pojkarna 2010 som vill kliva in i männens värd att visa att dem vill bli kallade män nästa år. När 2011 börjar hoppas jag att några pojkar har vågat tagit steget nya världen som kallas för mäns värld.

Nu till kampen hoppas att Anders Hagberg visa vägen tillsammans med Micke Danielsson som drar tåget. När tåget går kommer Jonathan Gustavsson med tillsammans med Joakim Engström. Jonas Andersson vill jag också vara med i tåget för han har mycket mera att ge i serien. Sen är det upp till era andra pojkar att visa att ni vill följa med i tåget.

Jag har tippat fel hela året men nu i sista kampen blir det vinst för GBK med 6-2. Jag vill önska alla i GBK God Jul och Gott nytt år.


P.S. Göte får blanda vilken dryck som helst idag men männen från berget har fokus på något annat. Det ska bli VINST idag.

Timo Lahtiandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2010-12-24 09:51:00
Author

Fler artiklar om Grängesberg