Vinst mot Tillberga IK U

Vilken attityd!

Dagens namn är Jonas Eriksson, vilken inställning han hade när han gjorde 6 -5 mål till berget om alla jobbar som han kan det blir en riktig rolig vinter i år för bergets hjältar.

Jag trodde idag att matchen skulle ha ett högt tempo som Tillberga skulle stå för. Ack så fel jag fick GBK började försiktig och hade boll men efter några minuter gjorde Tillberga mål och det var slarv från hemmalaget. Då vaknade våra hjältar från berget och gjorde 4 mål på 20 minuter och grabbarna lede nu med 4-1 och kampen ser nästa avgjord ut. Efter det glömde våra grabbar sina positioner och vill göra mera mål så kom Tillberga nästa i fatt GBKs ledning men det slutade 4-3 i halvlek till GBK.

GBK gjorde 5 -3 i början på andra halvlek och vilken mål det och vilken attityd han visade den grabben också det gillar jag. Sen kom slarv igen i Grängesspelet och Tillberga var i kapp och nu började Tillberga åka mera skridskor. Nu stod kampen och vägde och bägge lagen ville vinna den idag. Då kom en lång boll till Jonas Eriksson och han kom fri och målvakten räddaren först och han tog retur och den gick in i mål med bollen + han jag säger vilken attityd bollen skulle bara in. Tillberga kvitterade igen och när det stod 9 minuter kvar av kampen. Nu fick vår nummer 8 bollen på 10 meter i deras planhalva och utmanade Tillberga försvar på vänster sidan och han fick en öppning så han laddar för ett skott och den går rakt upp i nätet på vänstra sida av målvakten har ingen chans. Vilket jubel det blev och våra hjältar vann med 7-6 jag säger bara om alla visar samma inställning i varje kamp blir det en riktig rolig vinter för bandylaget och alla som heja på våra hjältar.

Målskyttar GBK: Jonas Eriksson 2, Bullen 1, Hagga 1, Johan. D 1, Engström1 och Kuusela 1