En bra halvlek är inte gott nog

Femte raka förlusten, är ett faktum...

Så var vi där igen... Gripen har inlett årets Elitserie med fem raka förluster, precis som i fjol.
Men det finns fler likheter. Stortorsk mot Sandviken på bortaplan har följts upp av en bättre insats i nästkommande match.

På tisdagskvällen så gästade Hammarby IF Slättbergsbanan. 902 åskådare var på plats och fick bevittna det som kan ses som Gripens bästa insats i årets Elitserie. Men tyvärr räckte det inte.
Annars började det bra, för Gripen.
Efter ca 8 minuters spel så gjorde äntligen Gripen mål igen! Marcus Sixtensson-Ottosson klämde till på hörna och 1-0 var ett faktum.
Hammarby kvitterade i matchminut 27 och just då stod matchen och vägde något.
Hammarby fick även chansen att ta ledningen på straff. Men denna förvaltade de genom att skjuta över. Istället kunde så Gripen göra 2-1, strax efter detta. Målskytt var Martin Apelqvist efter en briljant passning från Daniel Svedberg.
Efter detta hade båda lagen lägen för fler mål, men det dröjde till slutet av halvleken innan nästa mål föll. Detta mål tillkom på straff och betydde 3-1 till Gripen. Straffskytt var Marcus Sixtensson-Ottosson och han fastställde därmed halvtidsresultatet.

I andra halvlek så var Gripen inte att känna igen, jämfört med den första.
Man var förvånansvärt passiva och tillät Hammarby styra upp sina anfall, gång på gång.
Hammarby tilläts göra 5 raka mål och hade så ledningen med 3-6, innan Daniel Svedberg fick göra ett snyggt tröstmål som fastställde slutresultatet till 4-6.

På läktarplats knorrades det en hel del, under andra halvlek.
Och senaste tiden har även en del supportrar börjat kräva tränare Ingemar Sixtenssons avgång. Min fråga till de supportrarna är; Har ni något konkret förslag till ny ledarstab och, inte minst, är ni medlemmar i föreningen Gripen?!
För vi ska inte göra som en del andra klubbar gjort.... Dvs ha hotande supportrar som tvingar folk till diverse beslut! Det där är odemokratiska och omogna metoder!

Nu gäller det att vi alla, såväl spelare som supportrar, blickar framåt och verkligen ger järnet i fortsättningen!