Lagbanner
Förändring i lagledningen

Förändring i lagledningen

Gripen Trollhättan BK och Ingemar Sixtensson går skilda vägar.

Pressrelease från Gripen Trollhättan BK:

I inledningen av årets Elitserie har tyvärr de sportsliga resultaten inte motsvarat förväntningarna och Gripen Trollhättan tvingas därför göra förändringar i lagledningen. Rollfördelningen i ledarstaben har inte verkat fullt ut och i och med förändringen vill föreningen uppnå ett mer transparent ledarskap med en tydligare inriktning. Det har funnits olika synsätt i ledningen vad gäller spelidé med mera vilket hämmat utvecklingen och resultatet.

Från och med idag är därför Mikael Svantesson huvudansvarig för A-laget. En assisterande tränare kommer att tillsättas inom kort. Mikael, med över 300 allsvenska matcher som spelare, har varit en del i lagledningen under ett antal år och tar nu alltså över efter Ingemar Sixtensson. Beslutet att Ingemar lämnar sitt uppdrag sker i samförstånd mellan parterna.

- Ingemar kom till Gripen för fyra år sedan och han har varit en viktig och outtröttlig kugge i arbetet med att ta Gripen Trollhättan tillbaka till högsta divisionen, och i förlängningen skapa ett stabilt Elitserielag säger Gripens ordförande Stellan Edström. Men vi känner nu, med 21 omgångar kvar, att det är dags för en förändring och att denna lösning är en del i att vända trenden.

Nu fokuseras föreningens arbete kring representationslaget på att skapa en stabil bas för Mikael och ledarteamet att vidareutveckla verksamheten.

Redaktionenandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2008-11-19 22:30:00
Author

Fler artiklar om Gripen