Lagbanner

Silly season 2017/2018 - Robin Karlsson flyttar hem

Efter det snöpliga slutet på förra säsongen börjar nu arbetet med att bygga upp en ny trupp för kommande säsong.

KLARA NYFÖRVÄRV

23/6 -  Robin Karlsson väljer efter två säsonger, i grannklubben Blåsut, att flytta hem till moderklubben Gripen. Robin som senaste säsongen var Blåsut bästa målskytt har skrivit på ett 1+1 års kontrakt. Välkommen hem!


20/5 -  Som det tidigare ryktats om så har Johan Skatz varit aktuell för en övergång till Gripen. Detta är nu helt klart och Johan är kommande säsong klar för Gripen. Klubben säger själva att dem får en spelare med attityd och vinnarskalle.

RYKTEN IN

20/4 - Enligt rykten för Gripen samtal Tony Eklind.

12/4 - Gripen har haft ett första samtal med föredetta IFK Vänersborgsspelaren Johan Skatz. Johan som senaste säsongerna har spelat i Vargön har nu åter fått sug på att ta upp karriären på högre nivå.

6/4 -  Ryktas om att Gripen är intresserade av att ta tillbaka egna produkten Robin Karlsson, som senaste säsongerna har spelat i Blåsut. 


KLARA FÖRLUSTER

10/4 -  Henrik Larsson (Laik) och Patrik Hellman lämnar Gripen.

15/3 - Adam Rudell (Vetlanda) bryter sitt kontrakt med Gripen, vill spela kvar i elitserien. Ett tungt tapp för Gripen då Adam med sina 29 mål blev lagets bästa målskytt förra säsongen.

15/3 - Ari Holopainen bryter sitt kontrakt med Gripen, orkar inte vara med på resan att starta om i Superallsvenskan.

15/3 - Eetu Peuhkuri bryter även han sitt kontrakt med Gripen. Flyttar till att börja med hem till Finland för arbete, men hoppas återvända till Elitserien till hösten. 

 
RYKTEN UT


KLARA FÖR SÄSONGEN 2017/2018

23/5 -  Robin Karlsson är klar för kommande säsong.


6/5 -  Ytterligare två spelare från förra säsongen har skrivit på nya kontrakt. Mattias Timan har valt att förlänga med Gripen med ett år medans Niklas Holopainen (som lånades in från Kungälv sista delen av säsongen) har valt att skriva på ett 1+1 års kontrakt.

26/4 - Kaptenen Linus Rönnqivst har bestämt sig för att spela vidare i Gripen och har skrivit på ett nytt 1+1 avtal. Linus säger själv att det är kul att det blir en fortsättning och att det kommer satsas för att vara med i toppen av serien.

20/4 - Johan Skatz tar upp sin elitsatsning igen.

19/4 -  Adam Blomster fortsätter i Gripen även kommande säsong. Adam säger till Gripens hemsida att han trivs bra i klubben och det känns helt rätt att stanna.

10/4 -  Gripen gick idag ut med att 10 spelare är klara för den kommande säsongen. 

Viktor Nordmark och Markus Hillukalla har skrivit kontrakt till och med 2019.

David Erkenborn, Johan Grahn, Henrik Koren, Andreas Eriksson, Oscar Larsson, Anton Heinulf och Robin Larsson har skrivit på kontrakt för den kommande säsongen. Sen är det även klart att man flyttar upp Philip Larsson ur dem egna leden.

Peter "Prinsen" Karlsson tar över som huvudtränare med Pär Fahlen som assisterande
 

Marcus Johanssonrorbellil2017-05-23 19:15:00
Author

Fler artiklar om Gripen