Lagbanner

Silly season 2018/2019 - Hänninen återvänder

Första säsongen i nya bandyallsvenskan slutade med en 4e plats. Nu börjar jobbet med att forma en trupp för kommande säsong.

KLARA NYFÖRVÄRV

13/7 Den finska mittfältare Anssi Hänninen återvänder till Gripen.


16/-5 Gripen har idagarna gjort klart med ytterligare tre nyförvärv. Först ut var Victor Källsbäck från Blåsut, Victor som har Gripen som moderklubb har dem 6 senaste säsongerna spelat för just Blåsut. Victor är en skridskostarkt och hårt kämpande spelare som i förstahand är tilltänkt som försvarare.

Från Blåsut hämtar även Gripen Filip Lydén om under den gågna säsongen gjorde 18 poäng på dem 19 matcher han spelade. Till sist så har Gripen även gjort klart med målvakten David Skott från Vargön, som berättar för klubbens hemsida att det inte var någon tvekan att tacka ja när Gripen hörde av sig.

9/5 - Det som tidigare var ett rykte blev idag officiellt när Markus Eriksson blev klar för Gripen. Markus som är anfallare gjorde den gågna säsongen 37 mål för Blåsut i div1.

8/5 -  Gripen har gjort klart med sitt andra nyförvärv, det är mittfältaren Felix Hellman som den gågne säsongen spelade i Peace and Love City. 

3/5 - Gripen har gjort klart med sitt första nyförvärv, det är den norska talangen Sondre Höydal som anslutar från IFK Vänersborgs P20 lag. Sondre är en offensiv mittfältare/forward, som har skivit på ett 1+1 års kontrakt. Sondre säger till klubbens hemsida att Gripen kommer ge honom dem bästa förutsättningarna till att fortsätta utveckla sitt spel. Han tillägger att styrkan och skridskoåkningen är hans främsta styrkor som bandyspelare. 

17/4 - Klubbchef Viktor Nordmark bekräftar att det blir Andrej Pajskin som blir ny tränare för Gripen, han kommer tillsammans med Sebastian Isaksson leda laget i vinter.

RYKTEN IN

27/3 -  Enligt TTELA är Andrej Pasjkin aktuell för en återkomst som tränare i Gripen. Andrej som tidigare i karriären har representerat Gripen både som spelare och tränare. Själv ställer han sig positivt till att på nytt träna Gripen, och tillägger att det är ett måste att Gripen skall upp i Elitserien igen. 

14/3 -  Anfallaren Markus Eriksson ryktas enligt ttela vara på väg tillbaka till Gripen efter några säsonger i Blåsut. 

6/3 - Försvararen Johan Malmqvist ryktas vara på väg till Gripen. Johan som dem senaste säsongerna har spelat i Nitro/Nora som den gågna säsongen åkte ur Bandyallsvenskan.

KLARA FÖRLUSTER

28/3 -  Klart att kaptenen Linus Rönnqvist samt forwarden Mattias Wennstedt lämnar klubben.

15/3 - Peter "Prinsen" Karlsson lämnar sin post som huvudtränare efter en säsong. Även assisterande tränaren Pär Fahlén lämnar sitt uppdrag.

14/3 - Försvarsspelaren Andreas Eriksson lämnar Gripen för flytt till Karlstad och förmodat spel med Boltic.

RYKTEN UT

6/3  - Nyligen elitserieklara Frillesås har påbörjat sitt jobb med att förstärka truppen, dem skall enligt uppgifter vara intresserade av Gripens Markus Hillukalla.
 

TRUPPEN  2018/2019

Filip Lydén - 3 år kvar på kontraktet
Oscar Larsson - 2 år kvar på kontraktet
Robin Eliasson - 2 år kvar på kontraktet
Robin Karlsson - 2 år kvar på kontraktet
Johan Skatz -  2 år kvar på kontraktet
Anton Heinulf -  2 år kvar på kontraktet
Sondre Höydal - 2 år kvar på kontraktet
Markus Eriksson - 2 år kvar på kontraktet
Victor Källsbäck - 2 år kvar på kontraktet
David Skott - 2 år kvar på kontraktet

Adam - Blomster - 1 år kvar på kontraktet
Viktor Nordmark - 1 år kvar kontraktet
Markus Hillukalla - 1 år kvar på kontraktet
Niklas Holopainen - 1 år kvar på kontraktet
Philip Larsson - 1 år kvar på kontraktet
Anssi Hänninen - ?
Felix Hellman - 1 år kvar på kontraktet?
Andrej Pasjkin -  Tränare
Sebastian Isaksson - Tränare

Marcus Johanssonrorbellil2018-07-13 21:10:00
Author

Fler artiklar om Gripen