Lagbanner
Bajen får klara sig utan Fagerström

Bajen får klara sig utan Fagerström

Hammarbys anfallare missar tisdagens kvartsfinal mot Vetlanda.

Jag skrev tidigare idag i min införrapport att matchserien, Hammarby - Vetlanda, är infekterad. Detta kom det ytterligare bevis på under eftermiddagen.

I gårdagens 4-5-förlust i Sapa Arena hamnade Christoffer Fagerström i en situation med Vetlandas Tobias Nyberg där han enligt VBK-lägret slog denne medvetet med klubban. Vetlanda har nu valt att ta situationen vidare och anmält Christoffer Fagerström till disciplinnämnden.

Detta innebär att vår anfallsstjärna kommer missa tisdagens tredje kvartsfinal hemma på Zinken. Ett hårt slag för Hammarby som sedan tidigare har Kalle Spjuth skadad för resten av säsongen. Nu har vi ingen senioranfallare med i tisdagens kvartsfinal men det öppnar upp för andra att ta chansen framåt. 

Tisdagens möte mellan lagen på Zinkendamms IP kommer bli hett, och Hammarbys tränare Misja Pasjkin har gått ut och sagt till bandypuls, att "nu är det krig". Återstår att se hur många matcher Fagerström missar. Vi får hoppas disciplinnämnden ger ett besked snart då "Fager" är avstängd i väntan på beslut. 

*** *** ***

Fredrik Wibergfredrik.wiberg@svenskafans.com2018-02-19 18:40:00
Author

Fler artiklar om Hammarby Bandy