Lagbanner
Två  intressanta nyförvärv till Helenelund

Två intressanta nyförvärv till Helenelund

Efter en seg silly-seasonvår har HIK nu i sommar, gjort klart med tre nya spelare. Niclas Sköljd blev klar i somras och efter honom kommer Jerker Flodstam och Magnus Berlin. Det är två spännande nyförvärv som HIK har gjort, Magnus är storebror till SAIK:s lagkapten Daniel Berlin och Jerker kommer från sm-finalisten Bollnäs, där han har gjort dryga 20 a-lagsmatcher.


Jerker Flodstam är född 1991 och kommer som sagt närmast från Bollnäs, där han tillhört a-laget. Säsongen 08/09 spelade han runt 20 matcher med a-laget främst som anfallare. Senaste säsongen har han dock bara spelat i P 20 laget.

- Det är bara att gratulera att Jerker vill varva sina studier i Uppsala med att spela i Helenelund. Ni får tillgång till en mycket talangfull bandyspelare och anfallare. Och framför allt är Jerker en mycket sympatisk grabb som har det mycket välordnat i hjärnkontoret, säger Bollnäs sportchef Sören Persson till HIK:s hemsida.

Jerker är kusin med Fredrik Larsson och flyttade ner för att plugga i Uppsala.


Magnus Berlin är från Uppsala och är som sagt storebror till landslagets och SAIKs Daniel Berlin. Han är 27 år och kommer närmast från ex-allsvenska Söderfors. Han har även spelat i BK Iron, UNIK och Uppsala Bois. Magnus beskrivs som en klok spelare, vars främsta styrkor är i defensiven. Magnus är även relativt rutinerad och uppges ha bra ledaregenskaper.

- Jag vet sedan mina år i UNIK vad Magnus Berlin går för. Vi kommer att få stor nytta av Magnus ledaregenskaper och rejäla inställning till bandy. Han är inte för inte en Berlinare, säger  Stefan Johansson till HIK:s hemsida.

Vi hälsar Jerker och Magnus välkomna och lycka till.



TRUPPEN MED KONTRAKT, 2010/2011

Sebastian Carenfeldt
Per Ekström
Fredrik Larsson
Jonas Jonsson
Viktor Brinck (hänger dock på om han får jobb i Sthlm)
Carl Lannes
Andreas Karlsson
Johan Kronberg
Joakim Megert
Patrik Elf
Viktor Nyström
Linus Hansson
Niclas Skjöld

Jerker Flodstam
Magnus Berlin


+ x antal juniorer födda 92 och 93.


Gå gärna in på vårat forum och skriv, samt i kommentera.

HIK-redaktionen2010-09-06 23:02:00
Author

Fler artiklar om Helenelund