Lagbanner
Annandagsderby avslutades med fantastisk 0-5 seger
Red 'N' Blue supporters kunde stoltsera med att skandera hemmaplan i Behrn Arena

Annandagsderby avslutades med fantastisk 0-5 seger

Cirka 120 Katrineholmare totalt hade sökt sig till Behrn Arena i Örebro för att bevittna en klassiker. Annandagsderbyt mot Örebro SK.

Då vi i Red 'N' Blue supporters hade fullt upp att heja på laget så är jag oerhört partisk idag. Det var en oerhörd bragd match mot ÖSK. Vi har nu hållt nollan i 182 minuter, vilket är galet sällsynt inom bandy.

Katrineholm öppnade matche bäst efter att bara 2 minuter var spelade drog Nils Wikström igenom ÖSK försvaret och petade in 0-1. Ett 0-1 som ska komma att hålla sig till andra halvlek, ska inte ta ifrån ÖSK att de var de lag som hade bollinnehavet samt hörnorna. Hela 7 stcken i förta, men målskyttet visade sig inte alls.

Andra halvlek blir desto målrikare. Mårten Andersson gör ett äkta hat-trick och Niklas Eriksson får dra in en boll på straff i slutminuten. ÖSK sett över hela matcher drog på sig väldigt mycket utvisningar, hann dom inte med i Katrineholms tempo? Kan tyckas så. Och hur förändrad hade igentligen matchbilden varit om ÖSK hade lirat fairplay? Nåväl vi får se på nyårsafton då ÖSK gästar backavallen för lite riktig bandy! (Utomhus!)

Väl mött och god fortsättning!

Tommy Findhé2013-12-27 11:54:33
Author

Fler artiklar om Katrineholm