Lagbanner

Det skuldsatta Närkelaget ska bekämpas ikväll

Ikväll spelar Katrineholm mot Örebro SK i Behrn Arena klockan 19:00. Närkevinen, svampasen. Ja kärt barn har många namn. och listan kan göras lång. Men ack vad trist och tomt det skulle vara utan dessa herrar i gulsvart.

Örebro som ikväll ställer upp utan Knutsson som så många andra inte fått pynt för sitt lir i Örebro spelar sin första match för säsongen, och detta mot Katrineholms Stolthet.
Det ska bli oerhört intressant att se hur slagkraftigt ett sargat Örebro blir. Hänvisar då till att de tappat: Robin Olsson (Sirius), Jimmy Berglund (Kalix), Lars Edvartsen (Kalix), Jacob Claesson (Sandviken), Andreas Broberg (Köping), Johan Andersson (Sirius), Björn Buskqvist (Stabaek), Martin Apelqvist (Drammen).

För Katrineholms del så ska det bli kul att se hur grabbarna kommer utnyttja boll i denna match. Hoppas självklart på någon form utav förnedring mot dessa herrar, men det är en hatkärlek mot Örebro på något vis. Tycker inte om klubben, men ack så tomt och trist det skulle vara om dessa också behöver backa ner i 1an som Falu BS och Finspång AIK. För har vi inte "pennybridge" nu när vi tappat Finspång som rivaler.. Då är det tack och hej. Ta er i kragen och kasta upp en mille så är ni på banan igen. Skämt och sido. All lycka åt Örebro och dess ekonomiska vägar i framtiden.

Ha en bra tisdag bandyvänner!

Tommy Findhé2013-09-24 16:50:00
Author

Fler artiklar om Katrineholm