En helg, två matcher.

Katrineholm bandy blandade och gav under helgen då IFK Rättvik och Härnösands AIK stod för motståndet.

Fredagen först då, en fredag jag vill glömma så fort som möjligt. IFK Rättvik vann över Katrineholm med 4-5 efter ett hörnmål i sista sekundrarna utav matchen.
Regenet skapade vattenpolo på backavallen i fredags helt klart. Katrineholm öppnade upp klart bäst och gör sina bästa 25 minutrar på hela säsongen, man leder då med 2-0 sen rasar rubbet. 2 straffar missas medans Rättvik sätter en straff. Dalmasarna hinner t.om vända till 2-3 ledning i halvtid.

Sen sätter det igen sig totalt. Ett kompakt försvar från Rättviks sida i andra halvlek gav ytterst få luckor in, men en kvittering kom i den 88e minuten och då trodde väl ändå vi på läktaren att vi ska va RIKTIGT glada över 1 poäng denna afton. Icke! Rättvik får en hörna med 10 sekunder kvar och sätter denna. Sedan är matchen över och den skall glömmas så fort det bara går från mitt håll. Trodde verkligen på våran klassiska "fergie-time" men den höll inte ända ut.

Söndagen var då bra mycket roligare, seger mot Härnösand med klara 11-1 talar sitt eget språk. Det var spel mer eller mindre på ett mål och hade grabbarna hållt sig till spelidén vägen ut så hade det kunnat bli mer och en eventuell nolla. Men folk vill göra mål och då slår "hawaii" bandyn igång. Hur som helst en klar seger och skyttekungen Niklas "Messi" Eriksson fick stoltsera med 7p (!!). 4 mål och 3 passar. Fantastiskt!

Ett bra slut på en dålig helg! Härnäst väntar UNIK borta på onsdag, ett mycket tuffare motstånd än Härnösand helt klart. Där är de "måste poäng" som gäller.