Lagbanner
Försäsongen rullar på, resultat.

Försäsongen rullar på, resultat.

Försäsongen har dragit igång som bekant, ger här en lätt uppdatering om hur saker och ting går samt lite egna tankar kring det hela.

Katrineholm bandy är i full gång.
Det märks ganska hårt på en själv då man får en mycket mer frekvent kontakt med Katrineholm bandys mediaansvarige samt klubbchef.

Mycket är på gång i klubben och ett andelslotteri har även dragit igång som lyfter klubben rejält med många deltagare.
Det är mycket nytt och nya partners dyker upp på löpande band. Vill nästan tro att bandyn kommer blomstra i vår kära lilla stad i vinter.

Men jag törs nog inte säga för mycket, hade liknande känslor förra året. Ska dock påpekas att publiksnittet ökade med över 100 personer förra säsongen.
Allsvenskan norra mätt så är vi bäst i den kategorin. Men att snitta 450 personer på backavallen är inte värdigt en av allsvenskan norras starkaste lag. Jag anser att Katrineholms lirare förtjänar bra mycket mer, något som övriga befolkning utav staden förhoppningsvis också fattar!

Träningsmatcher har spelats och kommer spelas. Hitintills har vi pytsat till Tillberga och kryssat mot Boltic (?!?!)
Gustavsberg åkte förra helgen på en rejäl känga efter att ha haft ledning med 1-3 en bit in i andra halvlek. Slutresultatet i den matchen skrevs till 10-4 tillslut då Niklas Eriksson visat god vilja och nätat hela 6 gånger. Helt fantastiskt!

Idag ställs vi mot Derby, Linköpingskillar. Kan tycka att det är oerhört tråkigt att vi inte har mer elitseriemotstånd. Men vill man fila på sina grejer i lugn och ro kanske man ska möta ett betydligt sämre lag. Jag är kluven men är trots allt inte tränare för laget. Allt har säkert en bra tanke i grunden.

På återseende!
 

Tommy Findhé2014-10-11 10:20:57
Author

Fler artiklar om Katrineholm