Lagbanner
Katrineholm Bandy profilerar om sig, nytt klubbmärke.

Katrineholm Bandy profilerar om sig, nytt klubbmärke.

Katrineholm Bandy har det senaste året utvecklats mycket i vår marknadsföring och kommunikation. Nu tar vi nästa steg - nämligen genom att lansera klubbens helt nya logga.

Tankar från mitt håll?

Mina tankar går följande, ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!
Jag som föredetta KSK-are är mer än nöjd över hur föreningen har börjat arta sig sedan klubbchef Robin Grandin tillträdde.

Inte nog med att värmbol är urtvättat ur namnet så får vi de fina samlingsnamnet Katrineholm Bandy, KB.
Detta blir alltså stadens nya lag kan man säga, än en gång. Det är inte KSK, det är inte heller Värmbol. Det är Katrineholm.

Här är en lite skrivelse från Katrineholm bandys hemsida om vad just loggan förespråkar:

"– Den nya logotypen ligger väl i linje med vår ungdomliga profil, med de mörkare färgerna. Detta samtidigt som de tre klubborna i logotypen symboliserar såväl vår lokala förankring som påvisar de olika områden vi verkar inom, barn, junior och senior. Vi har under processens gång fått input från en del ungdomsledare, som tagit fram loggan. Vi ser det som en oerhörd styrka att den är framtagen utav ideella ledare inom vår verksamhet, säger klubbchef Robin Grandin.
   
– I vår kommunikation ser jag detta som ett väldigt stort och viktigt steg för föreningen att ta. Förra året började vi jobba med namnet Katrineholm Bandy och nu har vi lyckats komplettera det med en riktigt snygg logga. Det är extremt viktigt för att vi ska kunna synas på ett bättre sätt både lokalt och runt om i bandysverige, säger klubbens mediaansvarige Martin Gustafsson."



 

Tommy Findhé2014-09-30 19:36:28
Author

Fler artiklar om Katrineholm