Makalös vändning mot Tillberga!

På förhand skulle detta bli en tuff match, en tuff match blev det också. Katrineholm Bandy vinner matchen mot Tillberga med 6-7 (2-2)

Katrineholm spelade idag match mot Tillberga i ABB Arena, Västerås.
Själv kunde jag inte medverka då jag arbetar hela denna helg.

Tillberga började starkast i både första och andra halvlek enligt rapporter från mediagrupp som närvarade. Men ett 2-2 resultat fick vi med oss in i andra, där Tillberga ökar på sin ledning till 6-2. Nu kommer det otroliga.. De sista 9 minutrarna utav matchen så vänder Katrineholm ett 6-2 underläge till 7-6 efter straff i 90e minuten utav Niklas Eriksson. Våran "Leo Messi" som för övrigt stänkte in hela 4 baljor denna lördagseftermiddag. Fantastiskt kul att ge ett så starkt lag som Tillberga på nöten.

Katrineholm Bandys tränare Larsa Lindgren komenterar -
"Det här var en mycket bra match där vi fick träna på mycket. De klev upp högt på oss, men vi redde ut pressen. Sista delen av matchen klev vi upp högre på planen och även det fick den effekt jag hoppats se," sa Larsa Lindgren till Katrineholms-kuriren.

Vi är Katrineholms stolthet, vi är Katrineholm Bandy!