Lagbanner
Seger mot Boltic, det osar kval.

Seger mot Boltic, det osar kval.

2 minusgrader, nästan ingen vind och snudd på 500 personer på läktaren ramade in backavallen igår (Fredag).

Det var en fin kväll, det var Mårten Anderssons kväll. 5 mål från forwardens klubba.

IF Boltic gästade backavallen igår, och som jag nämnde överst så var det perfekt bandyväder igår. Vi i klacken öste på i vanlig ordning och killarna i de rödblå matchstället körde på samma taktik.

Boltic fick ingen syl i vädret, redan efter 24 minuters spel så leder Katrineholm med hela 6-1 (!). Boltic ska komma att reducera till 6-4 innan pausvilan men uppförsbacken för det forna storlaget va för tung.

Vi visar vilka som är i toppen respektive botten då målskörden fortsätter i andra och vi kan tillslut luta oss tillbaka med en 10-5 seger över Boltic.

Här har ni highlights från matchen

Jag går nu händelserna i förväg, och lär få äta upp dehär men tar upp det redan nu, DET OSAR KVAL uppåt för våran del. Med 6 poäng ner till Haparanda och en 3e plats har vi två matcher som kommer nu mot Gustavsberg och Borlänge. Det känns som dessa två matcher i mina ögon är 4 poäng och fortsatt forcering i toppen. Sedan kommer såklart Tillberga, som idag förlorade för andra matchen irad, den här gången mot just Haparanda. De är framförallt Tillberga, Tellus och Haparanda som kan ställa till det nu för oss. Rättvik kan möjligen ha en chans också. Vore enormt roligt med ett kval igen hur som helst, Även fall jag inte önskar ett spel i elitserien ännu. Men ett kval är alltid kul och har man den inställning jag har så finns det inga förlorare.

Tommy Findhé2014-01-11 22:50:52
Author

Fler artiklar om Katrineholm