Lagbanner
Seriestart på onsdag

Seriestart på onsdag

En försäsong som har blandat och gett är till ända, på onsdag smäller det igång igen på riktigt!

Katrineholm Bandy har haft en lång försäsong i vanlig ordning.
Enormt mycket matcher har spelats känns det som, allsvenska supercupen har betats av där det vart en fjärdeplats tillslut efter förlust mot Motala i bronsmatchen.
Nässjö stod igår för genrepsmatchen som gav efterlängtade styrkebesked då NIF besegrades med klara 7-2 på anrika backavallen.


Nåväl, inget av det som hänt räknas. Det är på onsdag det börjar gälla.

Köping IS står för motståndet på onsdag, det har länge varit ovist om Köping skulle hinna få is på "krillan" men har nu gått ut med ett 90% "löfte" att is ska infinna sig. Det blir svettigt för Köping att rädda kontrakt iår, och utan Andreas Broberg tror jag inte saker och ting underlätta något vidare.

Nej mina damer och herrar, detta ska vara en munsbit för Katrineholm i mina ögon. Men jag har haft fel förr och skrällar händer jämnt och ständigt.. rent realistiskt bör jag ha rätt.
Och även iår kommer Katrineholmarna förmodligen ha "hemmaplan" på Krillan, de senaste 5 åren har det varit så att majoriteten av läktarna varit rödblå. Så även iår rullar en buss till Köping, den går att anmäla sig till via www.katrineholmbandy.se

Full fart bönder och ovänner. Ses på en bandyarena nära dig!

Tommy Findhé2014-11-09 14:48:28
Author

Fler artiklar om Katrineholm