Lasse K gör comeback i surtetröjan
Lasse Karlsson sågs i surtetröjan senast säsongen 2011. Nu är han tillbaka efter en sejour i Hammarby och Gripen.

Lasse K gör comeback i surtetröjan

Lasse Karlsson gör comeback i surtetröjan efter det att föreningen frågat om han kunde ställa upp på grund av det prekära läget som råder i laget med bland annat skador och den vanskliga tabellplaceringen.

Lasse Karlsson lämnade Surte 2011 för Hammarby. Därefter gick tåget vidare till Gripen från Trollhättan för att sedan stanna vid det som förmodligen blir ändhållplatsen i bandykarriären, Ale Arena på Jennylund. Detta för att hjälpa sin moderklubb Surte BK i den prekära situation laget befinner sig i med skador och en vansklig tabellplacering.
Enligt tränaren Jonny Samuelsson är Lasse spelklar på torsdag den 15 januari och det innebär att han kan vara med att spela på fredag borta mot Blåsut om Jonny tar ut honom. Det är inte säkert att det blir så ändå, fysiken i sig är det inga problem med men Lasse behöver få lite träningar för att komma in i tajmingen för spelet säger Jonny.
Vi har haft fortlöpande kontakt med Lasse under säsongen men det är först nu som vi frågade om han kunde vara med och naturligtvis är vi jätteglada att han tackade ja.
Bara att Lasse är med i truppen kommer lyfta de andra spelarna mentalt säger Jonny. Att vi samtidigt får in en naturlig forward med näsa för målet gör knappast saken sämre tänker vi på surteredaktionen...
Precis svarar Jonny för i dagsläget har vi bara en naturlig forward kvar som är spelbar och det är Magnus Karlsson. Visst det finns fler som kan spela i den positionen men ingen som är en sådan naturlig målskytt som Lasse avslutar han.
Hemsidan har inte hunnit med att prata med Lasse själv, men hoppas att det kommer ett tillfälle senare där han själv får uttala sig om sin comeback i Surte BK.
Så länge önskar vi Lasse varmt välkommen tillbaka i moderklubben och den gulblå surtetröjan.

Stefan Larsson2015-01-13 23:30:00
Author

Fler artiklar om Surte