Lagbanner
VSK säger upp all kanslipersonal

VSK säger upp all kanslipersonal

Klubben har det tufft ekonomiskt och vidtar nu åtgärder.

Sedan den 16:e mars har kanslipersonalen hos VSK Bandy varit permitterade till 60 procent. Nu tvingas klubben dra åt svångrämmen ytterligare och säger upp all personal på kansliet, detta framgår i ett medlemsbrev som bandypuls tagit del av. Från och med måndag den 20:e april kommer all kanslipersonal vara uppsagda, detta på grund av arbetsbrist.

Gisela Stockhaus, ordförande i VSK bandy, säger följande till bandypuls:

- Det är otroligt tufft. Det är det tuffaste beslut jag har fattat under mina år. Men samtidigt måste vi göra det här för att rädda VSK Bandy.

Än så länge har ingenting hänt med spelarkontrakten då de löper på från augusti till mars. Men kanske är det något som Västerås behöver titta på i framtiden beroende på hur covid-19 utvecklar sig. Till bandypuls säger Gisela Stockhaus:

- Jag är en person som gillar att ha framförhållning och planer, men just nu går inte det. Man får tyvärr gilla läget och ta det vecka för vecka.

Västerås herrlag slutade fyra i elitserien säsongen som gick och föll i kvartsfinalserien mot Bollnäs. Damlaget vann finalen på Studenternas IP efter en dramatisk match mot Skutskär.

*** *** ***

svenskafans.com2020-04-17 17:30:00

Fler artiklar om Sverige