Lagbanner
Annandagsbandyn flyttar utomhus
Utomhusbandy på annandagen.

Annandagsbandyn flyttar utomhus

Villa möter Västerås ute på klassiska Isstadion.

På grund av de skärpta restriktionerna gällande inomhusarrangemang så har Villa har alltså beslutat sig för att flytta ut annandagsbandyn till klassiska Isstadion för att kunna ta in fler åskådare. Det snackas om att man bara hade fått ta in 800-1000 åskådare i Arenan så då känns ju detta som ett bra beslut.

Både herrlagets och damlagets matcher mot Västerås flyttas ut och avslagstiderna kommer vara de samma. 15:00 för damerna och 19:00 för herrarna. Trots att det handlar om ett utomhusarrangemang så kommer det krävas vaccinpass för att komma in på matcherna....eller komma ut kanske man ska säga?

I nuläget så är flytten ut till Isstadion bara en kortsiktig lösning. Kommande matcher efter annandagen ska spelas inne i Arenan är meningen och Villa jobbar för att hitta en lösning så att så många som möjligt ska få plats.

Isstadion må vara lite stympad nu för tiden men den är ändå en stor del av ens uppväxt. Kommer nästan kännas som att få besöka sitt gamla barndomshem en sista gång. Det lär bli en underbar upplevelse. 

Fast först är det dags för AIK hemma ikväll. Vi ses där.

Villalandlisch05102021-12-22 17:22:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping