Lagbanner
Felix Phersons comeback dröjer
Felix comeback dröjer.

Felix Phersons comeback dröjer

Skadan håller honom borta från spel ytterligare en tid.

Felix Pherson har inte spelat en minut sedan hemmamatchen mot Bollnäs 27 november då han gled in i sargen och blev spetsad i ryggslutet.

På senare tid har han varit med och tränat på bra och det fanns stora förhoppningar om en comeback på söndag mot Broberg. Så blir nu inte fallet enligt en artikel i lokaltidningen NLT. 

Felix har varit hos läkarna och genomgått ett ultraljud. Det visade sig att läkningen av hans skada går långsamt och comebacken får skjutas fram ytterligare ett par veckor. 2-3 veckor snackas det om och det är ju resten av grundserien i så fall. En comeback kan alltså tidigast ske i ett slutspel.

Frågan är väl om vi ska räkna med honom något mer den här säsongen överhuvudtaget. Känns tveksamt med tanke på hur svårläkt skadan verkar vara. Om jag förstått det rätt så är det ett muskelfäste i ryggslutet som inte riktigt vill läka och man ska givetvis inte chansa. Hälsan måste alltid komma först.

Väldigt tråkigt för Felix att behöva stå vid sidan. Han är ju född till att forsa fram på en bandyplan och underhålla publiken.

Kämpa Felix!

Villalandlisch05102021-02-05 13:36:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping