Lagbanner
Första träningsmatchen närmar sig
Match mot Frillesås på onsdag för Martin Johansson och resten av Villalaget.

Första träningsmatchen närmar sig

Nästa vecka spelar Villa sin första träningsmatch mot Frillesås.

För att få ett avbrott i den vanliga träningen så är det nu fastställt att Villa ska spela sin första träningsmatch på onsdag 2 september. Motståndare blir Frillesås med Arenan här i Lidköping som spelplats. Matchen spelas utan publik men kommer att direktsändas på bandyplay.se.

Sedan är det också tänkt att Villa ska spela hemma i Arenan mot Vetlanda 11 september och Motala 17 september som ett led i förberedelserna inför Svenska Cupen som ska spelas i slutet av september.

Om nu den turneringen kommer att genomföras som planerat vill säga. Svensk Elitbandy ska komma med besked 4 september om hur man tänkt sig upplägget för säsongen 20/21.

När det gäller publik eller inte på matcherna så har ju nu Folkhälsomyndigheten rekommenderat en ökning från 50 till 500 personer vid idrottsevenemang. För Villas del känns det som att det spelar det mindre roll.

Man har ju stadigt haft ett publiksnitt på runt 3000 personer i tio års tid nu och väldigt höga intäkter tack vare all försäljning i samband med matcherna. I runda slängar 75 procent av föreningens omsättning kommer direkt eller indirekt från A-lagets hemmamatcher enligt klubbdirektören Jonas "Sparris" Johansson och då förstår ju alla att det blir problem om man bara skulle få ta in 500 personer.

Den som lever får se hur man kommer lösa detta. Vi hörs.

Villalandlisch05102020-08-27 23:37:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping