Lagbanner
Martin Johansson redo för spel
Martin gör comeback.

Martin Johansson redo för spel

Efter två månaders frånvaro så gör Villas stjärnlibero äntligen comeback.

Det har varit en lång väntan för oss Villasupportrar och inte minst för Martin själv men nu så är han äntligen redo för comeback efter sin skada. Mot Broberg i morgon så är det dags för #24 att spela igen.

10 oktober så skadade sig Martin i World Cup-matchen mot Baikal Energy när han fick en spelare över sig samtidigt som han fastnade med skridskon i isen. Först befarades en korsbandsskada men turligt nog visade sig skadan vara betydligt lindrigare.

Dock så har det tagit två månader att komma tillbaka och just ovissheten när han skulle kunna spela igen har Martin beskrivit som extra jobbig. I början när han gick på is kändes det inget vidare men de senaste två veckorna har det släppt ordentligt och den senaste veckan har han tränat för fullt.

Martin själv ville gärna ha gjort comeback redan i fredags borta mot Sandviken men fick då nej från fystränaren. Nu har däremot klartecken givits och i hemmamatchen mot Broberg på onsdagskvällen är han med igen efter att ha missat de elva första matcherna av elitserien.

Välkommen tillbaka!

Villalandlisch05102019-12-10 17:44:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping