Lagbanner
Thimfors borta ett tag

Thimfors borta ett tag

Villas målvakt Jesper Thimfors blir borta 4-6 veckor på grund av skada.

Det var i fredagens match mot Sirius som Jesper Thimfors tidigt skadade sig. Efter att ha försökt spela vidare ett tag så fick han ändå avbryta matchen med knäsmärtor efter 13 minuter.

Nu har han fått läkarnas dom och den löd 4-6 veckors konvalescens på grund av att ledbandet i knät delvis är av. Enligt NLT så hoppas nu Villa på att Thimfors kommer vara tillbaka till kvartsfinalspelet.

Nu får Jon Karlsson, själv nyss tillbaka efter skada, gå in och vakta kassen istället. Det kommer han säkert sköta utmärkt eftersom han är en mycket bra målvakt. Minns finalen i Svenska Cupen till exempel.

I och med detta så blir också P20-målvakten Anton Johansson åter igen uppgraderad till reservkeeper. Något han ju var även under Jons frånvaro.

Trist med dessa skador, men det är väl så att Villa inte ska få vara skadefria. Jon & Tobias Backman har ju varit skadade den här säsongen och så nu Thimfors. Tidigare säsonger minns vi Tim Perssons dubbla skador, Philip Florén likaså, Erik Rosengrens knäskador och så vidare.

Tungt, men det hör ju idrottslivet till att få skador ibland tyvärr.

Kämpa Thimfors, kämpa!

Villalandlisch05102017-01-22 00:10:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping