Lagbanner
Tim Persson blir Villa trogen
Tim blir Villa trogen.

Tim Persson blir Villa trogen

Villas evighetsmaskin på mittfältet Tim Persson har skrivit på ett nytt treårskontrakt.

Tim har spelat i Villa hela sin seniorkarriär ända sedan han kom från Vetlanda 2011 och nu är det alltså klart att han blir Lisch trogen i ytterligare tre år.

 - Jag har skolats och mognat på alla sätt här. Att vara en del av bandyn i Lidköping är häftigt. Allt från spelare, ledare och funktionärer till den fantastiska publiken är bäst i bandyvärlden, säger Tim till Villas officiella hemsida.

Efter att ha fått avsluta säsongerna 14/15 och 15/16 i förtid på grund av skador så fick Tim denna säsong vara skadefri och vara med ända fram till slutet.

Han slutade på femteplats i Villas poängliga efter lagets big guns Danne, Davva, Brechen och Johan. 9+11 i serien och 2+5 i slutspelet blev poängskörden. Framför allt fick Tim det att lossna andra halvan av säsongen.

Det är lite gubben i lådan över Villas #12. Han följer gärna med offensivt och är på rätt plats och pillrar in bollen. Det defensiva jobbet är mycket bra också. Han är som en liten chihuahua som bitter sig fast i motståndarna och retar dem till vansinne.

Mycket goda nyheter helt klart.

***
I övrigt så kan det konstateras att Vetlandas mittfältstalang Martin Landström tackat nej till Villa enligt NLT. Hammarbys ytterhalv/mittfältare Jesper Jonsson har också haft kontakt med Villa och bestämmer sig inom ett par veckor. Det står mellan Hammarby, Vetlanda och Villa där.

Villalandlisch05102017-04-05 17:44:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping