Lagbanner
Villas skadelista växer
Petter Björling är senaste namnet på Villas skadelista.

Villas skadelista växer

Tre spelare är inte tillgängliga för spel i kvällens match mot Frillesås.

Felix Pherson, Jesper Eriksson och Petter Björling är namnen som finns med på Villas växande skadelista. Det börjar så smått likna förra säsongens skadetombola där Villa nästan konstant hade tre spelare borta under första halvan av seriespelet.

Felix skada känner vi ju till. Han fick ta bort de yttre stygnen i måndags och förhoppningsvis så ska han kunna börja åka lite skridskor igen nästa måndag. Hans comeback ligger troligtvis minst 3-4 veckor bort om han inte drabbas av några bakslag. 

Jesper Eriksson fick en smäll på axeln mot Hammarby i fredags och utgick direkt. Han ska röntga axeln de närmsta dagarna men 2-4 veckors frånvaro är det som nämnts i förstaläget. Vi ska nog inte räkna med honom i matchspel igen förrän en bit in på det nya året.

På gårdagens träning så skadade sig också Petter Björling i en närkamp. Hans fot fick sig en rejäl smäll men efter röntgen och ultraljud så visade det sig att det åtminstone inte var något brutet. Tränaren Johan Sixtensson säger till NLT att det verkar röra sig om en kraftig stukning. Petter spelar inte i kvällens match mot Frillesås. Hur lång hans frånvaro blir är osäkert men förhoppningsvis är han snart tillbaka igen.

Tråkigt och jobbigt för Villa men framför allt för spelarna givetvis med dessa skador. Tur i oturen då att Johan Löfstedt nyss kommit tillbaka i spel efter sin knäskada. Alexander Karlgren går för övrigt in och tar Björlings ytterhalvsplats i kvällens bortamatch på Sjöaremossen.
 

Villalandlisch05102020-12-16 14:42:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping