Lagbanner
Villaspelare bekräftat coronasmittade

Villaspelare bekräftat coronasmittade

Både Felix Pherson och Jesper Eriksson har nu bekräftats vara smittade av coronaviruset.

Felix Pherson och Jesper Eriksson har som väntat bekräftats vara smittade av coronaviruset. Felix kände sig hängig i torsdags men kunde inte göra något test förrän i måndags på grund av hög belastning i sjukvården. Jesper blev dålig i söndags efter semifinal 1 och testades också under måndagen.

Proven visade att båda spelarna var smittade. Felix som blev sjuk tidigare är symptomfri nu och kan möjligtvis vara aktuell för spel i semifinal 3 på torsdag. Jesper är däremot inte aktuell för spel i vare sig semifinal 3 eller 4 utan som tidigast i en eventuell femte match.

Förutom dessa två så har även en ledare i A-truppen känt sig hängig med coronaliknande symptom. Denna ledare följde därför inte med laget upp till Sandviken i tisdags utan hålls nu isolerad. I nuläget är det inga fler spelare eller ledare som visat upp några symptom.

Hur som haver så kommer semifinalerna spelas som beräknat. Inga matcher ska flyttas meddelas det från förbundet. Kan inte Villa ställa ett lag på benen så måste man lämna wo även om det förhoppningsvis inte ska behöva gå såpass långt.

Inte den bästa uppladdningen inför fortsättningen av semifinalspelet men det är väl bara att bita ihop.

Villalandlisch05102021-03-17 15:56:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping