Officiella, svenskproducerade QPR-prylar förhandsvisas exklusivt

Officiella, svenskproducerade QPR-prylar förhandsvisas exklusivt

Swedish Hoops ges möjlighet att påverka utbudet i QPRs officiella Club Shop!

Det är med stolthet som vi i dag exklusivt kan presentera de första bilderna på ett par av de produkter som under säsongen kommer att säljas i Club Shop på Loftus Road.

Möjligheten har uppkommit genom att det svenska företaget Y. Berger & Co startat ett samarbete med QPR om att producera en del av de kläder som kommer att säljas som ”Official Merchandise”. Som ett led i lanseringen ges även SvenskaFans besökare chansen att lämna in förslag på nya produkter.

Per Andersson på Y. Berger & Co berättar att QPR givit tillåtelse till förhandsvisningen då kläderna kommer från ett svenskt företag och klubben vill i samband med detta ge QPRs svenska supporters möjlighet till något som troligen inga svenska supportrar till en utländsk klubb tidigare fått möjlighet till. Per hoppas naturligtvis att kläderna kommer att köpas av de Swedish Hoops som besöker Loftus Road.

Han lovar även att alla seriösa förslag på nya produkter som kommer fram kommer att tas upp för diskussion med QPR. Även detta är en unik möjlighet och slår det väl ut så hoppas vi på redaktionen att fler chanser ges framöver.

Y. Berger & Co har funnits sedan 1959 och arbetar med import och försäljning av bl a tyger, skor, kläder och har dessutom en ishockeyavdelning.

Samarbetet med QPR startades i våras och QPR hade då redan gjort större delen av sina inköp för kommande säsong, men ett par produkter från Berger hade man plats för och det handlar om strumpor och en tröja. Kommande säsonger kommer det att finnas fler svenskdesignade produkter att tillgå. 

Strumporna är av tunnare variant med bokstäverna ”QPR” från den officiella loggan i silvergrå brodyr. Strumporna kommer vara förpackade i en exklusiv QPR förpackning.

Tröjan är i 100% bomull, stentvättad och har klara kopplingar till den populära rödsvarta bortatröjan. Den har de klassiska tvärränderna, klubbens födelseår (82) på ryggen, samt delar av det gamla Hammersmith-märket på bröstet. Detaljerna på tröjan är påsydda. I nacken finns ett band med texten Queens Park Rangers, som förvisso inte syns men ändå är en tjusig detalj.

Vi vill understryka att vi bara kan visa plaggen här och inte kan ta emot beställningar då överenskommelsen säger att plaggen endast får säljas direkt av QPR.

Förslag på nya produkter är som sagt välkomna och dessa mailas till QPR-redaktionen som i sin tur vidarebefordrar dessa till Per Andersson. Vad som händer därefter är upp till QPR att bestämma.

QPR-redaktionen uppmanar sina läsare att ta vara på denna unika möjlighet och kanske ser vi några av era förslag på Loftus Road i framtiden!

Fredrik Montgomery2007-06-29 17:18:00
Author

Fler artiklar om QPR