Fola Onibuje ut 85  Mark Yeates

Adrew Cooke in 85 ut 95  Anthony Wordsworth in 78
 David Hunt in 75  Kemal Izzet in 103
 Dave Hibbert in 95  Tom Webb in 112

Colchester kommer till spel med nästan samma lag som spelade mot Sheffield U men några av spelarna har nya platser. Shrewsbury har gjort sju ändringar mot matchen från i lördags då man vann mot Lincon. Trist att Ligacupen inte är mer värd än så. Colchester har bara en enda anfallare på plan, på bänken har man en anfallare som är junior som aldrig lirat för a-laget.

Första riktiga matchen på New Meadow har en ganska trög inledning men med ett visst övertag för Shrewsbury den första kvarten.

Darren Kempson spelar in till Stuart Drummond som nickar i ribban och skapar matchens första riktiga målchans

Colchester har en hörna som är nära att leda till en farlig kontring men John White bryter framför Drummond.

Luke Guttridge har ett skott som smiter utanför ena stolpen.

Efter sin andra hörna efter 35 minuter har Shrewsbury en jättechans då Michael Symes
nickar från nära håll men Dean Gerken i Colchesters mål gör en reflexräddning.

Första halvleken slutar 0-0 med visst övertag för Shrewsbury även om Colchester har lika många skott som hemmalaget men en nick i ribban och en nick från nära håll som Gerken jätteräddar visar ju att Shrews ligger på plus.

Andra halvleken börjar med att Shrewsbury har en dubbelhörna i den första minuten men riktigt farligt blir det aldrig.

Nu är det bara Shrewsbury som skapar en dubbelhörna igen men inget mål.

James Ryan och Drummond har ett samarbete som så när ger en utdelning.

Fola Onibuje är nära att göra mål då han får bollen helt fri med Gerken men målet missas och 0-0 står sig. Känns som det bara är ett lag på plan medan det andra bara vill åka den långa vägen hem igen.

Båda lagen gör varsitt byte med lite mer än tio minuter kvar. Två mittfältare ut och två in. I Colchesters fall en junior som fått en a-lagströja.

I slutet av matchen börjar även Colchester få lite att säga till om igen.

Andrew Cooke kommer in med fem minuter kvar och har genast en bra chans men skottet går över.

Mark Yeates försöker för Colchester och skapar fram en hörna med tre minuter kvar. Johnnie Jackson lägger hörnan som inte ens är nära någon av dom övriga 21 spelarna som finns på plan.

Ett bra anfall från Colchester som går genom hela laget avslutats med att George Elokobi slår ett inlägg som Ryan Esson missbedömer totalt och 1-0 till Colchester är nära.

Matchen slutar 0-0 med ett klart övertag till hemmalaget.

Förlängningen hinner inte ens börja när nyinbytte Anthony Wordsworth har ett skott som går precis utanför ena stolpen för Colchester.

Andrew Cooke som just blivit inbytt skadar sig och måste byta efter bara fem minuter in i förlängningen mot Dave Hibbert.

Colchester får en ganska billig hörna när Esson fumlar ut bollen. Hörnan blir ganska farlig som avslutats av Yeates.

Även Luke Guttridge har ett skott men Darren Kempson blockerar skottet.

Det är det sista Guttridge gör för han blir nu utbytt mot Kemal Izzet.
Första förlängningskvarten slutar 0-0

Darren Kempson blir den som gör det första historiska målet på New Meadow när han i den 106: minuten gör 1-0 till Shrewsbury.

Nu satsar Colchester allt framåt och slänger in Tom Webb som alltså får göra debut. Ut går en försvarare.

Det ger resultat och Darren Kempson fäller Kemal Izzet och det blir en straff till Colchester.
Förra säsongen satte Chris Iwelumo alla straffar men eftersom han inte finns kvar så får nu Johnnie Jackson ta hand om straffen.
Straffen är ganska bra slagen, hårt i ena hörnet men Esson chansar åt rätt håll och räddar bollen. Fortfarande 1-0 till hemmalaget.

Trots att statistiken visar övertag för Colchester så vinner hemmalaget trots allt rättvist med 1-0.

För andra året i rad åker vi ut efter förlängning mot ett lag från League 2.