Röster om tragedin

Kondoleanserna strömmar in till W12 efter Ray Jones död.

Queens Park Rangers är idag en klubb i sorg! Ray Jones dödsfall har skakat om W12 och kondoleanserna har strömmat in under dagen, både på Swedish Hoops forum och på andra mötesplatser för Rangersfans världen över.

Rangers lagkapten Adam Bolder uttalade sig under dagen:

”Vi är alla djupt chockade och ledsna över de nyheter som nådde oss i morse. Ray var en av oss, en spelare med en passion och en vilja att nå framgång, både för egen och för QPR:s del. Man kan utan tvekan säga att Ray var den mest talangfulla spelaren i klubben, han hade en fantastisk potential och framtiden såg mycket ljus ut för honom, både i QPR och på internationell nivå”

Även Football League har uttalat sig genom pressansvarige John Nagle:

”Detta är tragiska nyheter. Ray Jones var bara i början av sin spelarkarriär men hade redan visat en stor potential. Alla inom Football Leagues organisation samt dess medlemsklubbar har idag sina tankar hos Rays familj och vänner samt hos hans spelar- och ledarkollegor i QPR.”

Lördagens tänkta motståndare Burnley skickar följande hälsning:

”Ordförande, styrelse, spelare och anställda i Burnley Football Club sänder sina kondoleanser efter Ray Jones död. Våra tankar och böner är med Rays familj, vänner och alla i Queens Park Rangers i denna svåra tid”

Själv kommer jag alltid minnas Ray Jones för ett magiskt QPR-ögonblick. Vi var 5 hängivna QPR:are som hade samlats hos mig för att bevittna, som vi trodde, ännu en smärtsam förlust i en TV-match, denna gång mot Cardiff borta. Rangers höll dock emot förhållandevis bra och verkade kunna ro hem en poäng då Nick Ward fick tag i bollen, skickade in den till Ray Jones som kom som skjuten ur en kanon och vräkte in bollen i Cardiff-målet. Segern firades natten lång, TV-spöket var förintat!

Jag säger som någon på forumet så bra uttryckte det, hoppas det finns fotbollsplaner i himlen!

Ray Jones - RIP

Fredrik Montgomery2007-08-25 20:45:00
Author

Fler artiklar om QPR