Akos Buzsaky till QPR

Dessutom: Två nya coacher anländer och en lämnar.

Precis som det meddelades i ungerska medier i går har QPR i dag gjort klart med ett lån av Plymouths Akos Buzsaky. 25-årige Buzsaky är mittfältare och spelar dessutom landslagsfotboll för Ungern.

För att kunna få tillgång till spelaren direkt lånar QPR honom av Plymouth fram till den 2 januari då det blir en permanent transfer som sägs kosta QPR en halv miljon pund. Från den dagen han värvas kommer det inte heller att räknas som ett av de totalt åtta korttids lån en klubb får ha under en säsong.

Buzsaky kom till Plymouth 2005, men har inte velat förlänga sitt kontrakt och Plymouth väljer nu att låta spelaren lämna redan nu då man tycker sig få bra betalt för en spelare med bara månader kvar på kontraktet.

Buzskay har tilldelats tröja nummer 10 och debuterar troligen för QPR i hemmamatchen mot Hull på lördag.

---

QPR meddelar i dag att man anställt två nya hjälptränare medan en lämnar. Nye bossen Luigi De Canio får hjälp av Iury Bartoli och Paolo Pavese. Bartoli, 37 och Pavese, 50 har jobbat tillsammans med De Canio förut och trion höll i dagens träning på Harlington.

Samtidigt lämnar Warren Neill klubben. Den före detta QPR-försvararen anställdes på deltid i våras och i somras blev det även en heltidstjänst med huvudansvar för reservlaget. Holländske Ed De Goey är fortfarande kvar i klubben och förväntas fortsätta som målvaktstränare.

Vem som sköter reservlaget i kvällens match mot Charlton är oklart, men det lutar åt De Goey eller juniortränaren Steve Brown.

Källa: www.qpr.co.uk

Simon Ståål2007-10-30 19:04:00
Author

Fler artiklar om QPR