Inför: AFC Wimbledon - Crewe Alexandra
Blir det jubel igen för AFC Wimbledons Ollie Palmer i kvällens drabbning hemma på Plough Lane när Crewe Alexandra kommer på besök?

Kan The Dons resa sig från lördagens käftsmäll och äntligen hitta tillbaka till vinnarspåret när Crewe Alexandra gästar Plough Lane ikväll?

Lördagens förlust var riktigt bitter när vi faktiskt spelade bra fotboll och borde ha fått med oss åtminstonde en poäng i bortamötet mot Potsmouth.
Vi tog ju ledningen genom Ollie Palmer på straff i första halvlek bara för att sedan få se hur Marcus Harness avgjorde för hemmalaget i den 89:e minuten och därmed spikade slutresultatet till 2-1 för hemmalaget.

Vår käre manager, Mark Robinson, hade sin vana trogen dock hittat en hel del positivt som han tar med sig in till kvällens match.
Mark lovordade även fansen som var på plats i Portsmouth och han önskar att det blir samma drag på läktarna när man ikväll spelar hemma på Plough Lane.
Det har ju onekligen börjat pyra lite på sociala medier för även om vi är kända för att vara bland de mest lojala fans så har missnöjet inte kunnat undgå att upptäckas när man läser på forum runtom på nätet.

Till kvällens match kommer Mark Robinson med största sannolikhet att starta med samma manskap som senast då det ju egentligen bara är Henry Lawrence som tillkommit som alternativ i truppen efter att ha skakat av sig sin förkylning.

Vår motståndare för kvällen, Crewe Alexandra, har ju prenumererat på jumboplatsen i tabellen ända sedan första omgången men fick med sig en trepoängare i senaste matchen mot Gillingham då man vann med 2-0.
Självklart inger segern nytt självförtroende i truppen och till ikväll kommer manager David Artell inte göra några ändringar i startelvan misstänker jag.

Endast fem poäng skiljer lagen emellan så visst är det en oerhört viktig match som kommer gå av stapeln ikväll på Plough Lane.