Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon - Crystal Palace U-21
Dags för Darius?

Inför: AFC Wimbledon - Crystal Palace U-21

Ett ungt Wimbledon tar emot Crystal Palace U-21 i nästa omgång av Papa Johns Trophy.

Senast förlorade Wimbledon mot Wigan Athletic med 2-0 och man var aldrig riktigt nära en reducering även om man lyckades hålla upp spelet rätt bra i början av matchen.

Wimbledon saknar flera skadade spelare i försvarat där både Will Nightingale och Paul Kalambayi inte kommer till spel. Istället kommer Dan Csoka och Darius Charles få chansen i kvällens match. Ungdomarna Quaine Bartley, Luke Jenkins, Josh Hallard, och Isaac Olaniya kommer få starta på grund av skadorna i laget och för att man inte kan riskera att förlora viktiga spelare som Aaron Pressley. Mark Robinson kommer troligtvis ställa upp ett lag som är yngre än Crystal Palace U-21 då Henry Lawrence och Dapo Mebude båda två endast är 20 år. Då kommer SweDons-sponsrade Darius Charles bli mycket viktig för laget med sin erfarenhet. Det känns som att man sparar lite på krutet inför denna match och hoppas på att ungdomarna kan visa vägen. 

Senaste matchen i Papa Johns Trophy vann Wimbledon mot Portsmouth med hela 5-3 och ligger på en andra plats i grupp J efter Sutton United vilka slog Crystal Palace U-21 med hela 3-0. Själva turneringen Papa Johns Trophy har varit ifrågasatt och illa omtyckt av fansen sedan den började och vi kan inte vänta oss några större publiksiffror ikväll.

Men segrar är alltid kul och någonstans finns det också lite prispengar att spela om så Come on you Dons!


AFC Wimbledon – Crystal Palace U-21
Papa Johns Trophy
Arena: Plough Lane 
Datum: Tisdagen den 26:e oktober 2021
Tid för avspark: 19:45 brittisk tid, 20:45 svensk tid 
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/
 

Pelle Blomster2021-10-26 18:40:18
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon