Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon - Doncaster Rovers
Dags för Adam Roscrow att börja från start idag uppe på topp?

Inför: AFC Wimbledon - Doncaster Rovers

Dags för ligaspel igen då The Dons återigen möter Doncaster Rovers hemma på Kingsmeadow.

Äntligen fokus på något annat än vårt debakel kring den kommande, om den nu blir färdig över huvud taget, arenan och vår havererade ekonomi som föranlett ett eventuellt inträde av externa finansiärer.
Det är tuffa tider nu för oss Wimbledonsupportrar både på och utanför plan så en seger idag skulle betyda otroligt mycket för stunden.

Vi möter idag, för tredje gången inom loppet av sju matcher, Doncaster Rovers som ju var dom som eleminerade oss från FA-cupens första omgång efter ett omspel.
Vår manager, Glyn Hodges, får idag klara sig utan Kwesi Appiah, Anthony Wordsworth, Michael Folivi samt Will Nightingale som alla är skadade.
Det lär öppna upp för ett framträdande från vår nyss tillfrisknade forward Adam Roscrow som satt på bänken när vi mötte Bolton på bortaplan för två veckor sedan.
Kanske Glyn väljer Adam idag som komplement till vår stekhete finne, Marcus Forss, som nu är uppe i totalt nio fullträffar för The Dons.
Vi har även Rod "Concrete" McDonald tillbaka i truppen men det lär inte bli spel från start idag för Rod då backlinjen är intakt och spelat ihop sig ordentligt numera.

På mittfältet ser vi med största sannolikhet även idag vårt 19-åriga superlöfte Paul Osew
Paul har ju fått sitt stora genombrott denna säsong och ryktet om vår talang har även spridit sig till klubbat i de högre divisionerna.
Enligt säkra källor är QPR i The Championship redo att lägga ett bud på Osew när januaritransferfönstret öppnar.
Vi hoppas att det, minst, ligger i paritet med de £11 miljoner vi saknar till arenabygget.

Rovers tuffar på i ligan och håller en plats i mittens rike med 24 ihopspelade poäng så här långt.
Manager, Darren Moore, får tillbaka två nyckelspelare till dagens möte i form utav strikern Niall Ennis och Jon Taylor som är tillbaka efter skadeuppehåll.
Lagen känner varandra väl vid det här laget och Darren Moore tror på en mycket jämn fight men där hans spelare kommer stå som segrare när domaren blåser av tillställningen strax före 18:00 ikväll.

Vi hoppas såklart att Darren Moore har gjort en grov mnissbedömning och att vi istället får revansch för förlusten i FA-cupen och tar alla tre poäng idag!

AFC Wimbledon - Doncaster Rovers
League One
Arena: Kingsmeadow Ground
Datum: Lördagen den 14:e december 2019
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/

WOMBLE TILL I DIE!
 

Leif Viklund2019-12-14 12:47:01
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon