Lagbanner
Inför:  AFC Wimbledon - Fleetwood Town

Inför: AFC Wimbledon - Fleetwood Town

Även om mycket fokus ligger på the Plough Lane Bond och finansieringen av nya arenan så spelar Wimbledon en match mot Fleetwood idag.

Efter besvikelsen mot Accrington Stanley möter Wimbledon nu ett Fleetwood Town som efter en tids ojämn form har tappat i kampen om en playoffplats. Tre poäng är som alltid viktiga för att inte hamna under strecket även om Tranmere just nu är sex poäng efter oss. Speciellt med tanke på Wimbledons svaga form, en vinst på sex matcher.
 
Vår transferdeadline-värvning Julien Lamy kan få debutera för the Dons på hemmaplan och det ska bli spännande att se vad han kan bidra med till vårt stundtals tafatta anfall. Lamy har imponerat på  Glyn Hodges med sin speed och talang. En annan positiv nyhet är att Max Sanders är tillbaka i full träning och är aktuell för spel. Will Nightingale är fortfarande borta och kan vara tillbaka tidigast i mars. Paul Kalambayi är närmre en återkomst men kommer att missa dagens match. Kwesi Appiah är som vanligt småskadad och det är osäkert hur man ska göra med honom då han verkar vara gjord av glas vilket försvårar möjligheten att prestera på plan. Annars har Anthony Wordsworth fått mer och mer speltid vilket har påverkar Wimbledons spel positivt. Förhoppningsvis kan försvaret rycka upp sig och börja försvara inlägg vilket var något man inte gjorde mot Accrington.
 
Fleetwood kommer från en stärkande 2-1 vinst mot playoff-rivalen Doncaster Rovers och har förstärkt laget med Barrie McKay och Isak Thorvaldsson som kan debutera mot Wimbledon. Harrison Biggins, Kyle Dempsey och Jordan Rossiter kommer att missa dagens match på grund av skador.
 
Så se matchen och låna ut vad du kan till Plough Lane Bond så kan vi fira med en ny arena och förhoppningsvis tre nya poäng.

AFC Wimbledon - Fleetwood Town
League One
Arena: Kingsmeadow
Datum: Lördagen den 8:e februari 2020
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid, 22:00 thailändsk tid
Följ matchen direkt påhttps://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/subscribe/

WOMBLE TIL I DIE!

Pelle Blomster2020-02-08 14:20:32
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon