Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon – Forest Green Rovers

Inför: AFC Wimbledon – Forest Green Rovers

Wimbledon tar emot förra säsongens jumbo i League One, ett Forest Green som har inlett svagt även denna säsong.

Wimbledon har inlett lovande med två segrar i rad efter de två första oavgjorda matcherna. Senast slog man Sutton United med 3–0 efter mål från Ryan Johnson, Harry Pell och James Tilley. Framför allt har Wimbledon täppt till bakåt och har bara släppt in ett mål i ligan. Alex Bass i målet har varit precis så viktig som vi alla hoppades. Jake Reeves har spelat stabilt som vår kapten och James Tilley är riktigt het nu med sina tre mål på de två senaste matcherna.

Forest Green Rovers ligger på en 22:a plats i ligan och har förlorat tre av sina fyra spelade matcher. Man får dessutom klara sig utan Sean Robertson som är avstängd i tre matcher. Harvey Bunker är dock tillbaka efter avstängning och lånet från Everton Reece Welch kan vara tillbaka efter en hjärnskakning. Jordan Moore-Taylor, Reece Brown, Marcel Lavinier, Callum Jones och Jordon Garrick är dock alla skadade och missar matchen. Det ska dock bli intressant att se vår gamla produkt Alfie Bendle på Forest Greens mittfält.

Historiskt har Wimbledon ett litet övertag med två segrar och två oavgjorda på de fem senaste matcherna lagen emellan. Förhoppningsvis kan vi bygga på det och formen och ta tre härliga hemmapoäng. Nu börjar dock tiden ta slut innan min resa hem till Sverige så det får bli en lite kortare införrapport idag. Come on you Dons!

AFC Wimbledon - Forest Green Rovers
League Two
Arena: Plough Lane
Datum: Lördagen den 26:e augusti 2023
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
Följ matchen direkt påhttps://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/subscribe/

Pelle Blomster2023-08-26 09:47:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon