Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon - Hull City
Avgör Jack Rudoni även dagens möte för AFC Wimbledon när man tar emot Hull City hemma på Plough Lane?

Inför: AFC Wimbledon - Hull City

The Dons jagar idag ”back-to-back” segrar för första gången hemma på Plough Lane när Hull City kommer på besök.

Efter tisdagens fantastiska seger hemma mot Gillingham med 1-0 jagar alltså The Dons idag andra raka hemmasegern när Hull står för motståndet.
Jack Rudoni lär ha sovit gott sedan han avgjort tisdagens match med ett drömskott upp i krysset från 20 meter. Lägg därtill att matchuret stod på 89 minuter när allt avgjordes så blir det ännu bättre.
Det var blott andra segern på 14 ligamatcher denna säsongen men tack vare den så befinner vi oss återigen över nedflyttningsstrecket med 1 poängs marginal.
En till seger idag skulle dock ge oss aningen mer andrum så vi hoppas naturligtvis på att vår nye manager, Mark Robinson, fortsätter på vinnarspåret.

Skadeläget i truppen är i princip detsamma då vi får tillbaka Callum Reilly som nu är helt återställd efetr sin hamstringsskada.
Däremot räknar vi bort Shayon Harrisson ett tag till efter att han skadat vristen i sin premiärmatch mot Peterborough förra lördagen. 
Olli Palmer, vår nye Kwesi Appiah har det visat sig, är som vanligt skadad och borta från spel idag också.
Mark Robinson lär fortsätta med sin 4-2-3-1 uppställning med Pigott som ensam spjutspets längst däruppe och med en backlinje där säkerligen Johnson, Heneghan, Nightingale och Guinness-Walker får fortsatt förtroende från start.

Hull City, under ledning av manager Grant McCann, kommer senast från en 0-1 förlust hemma mot Ipswich tidigare i veckan.
Man har därmed trillat ner till en tredje plats i ligan och skulle verkligen behöva tre poäng idag för att minska gapet upp till Lincoln som ligger fyra poäng före på en andra plats.
Till dagens match räknar man med att Tom Eaves, som kanske varit den viktigaste spelaren såhär långt under säsongen för The Tigers, skall vara tillbaka i anfallet igen.

Förra mötet lagen emellan i ligaspelet slutade med hemmaseger för Hull med 1-0 efetr att The Dons stått upp mycket bra större delen av matchen. En markeringsmiss vid en hörna förstörde dock chanserna att få med sig en poäng den dagen.

Nu hoppas vi verkligen att ingen missar sin markering idag och att istället Jack Rudhoni avgör igen när matchuret står på typ övertid av övertiden!

AFC Wimbledon - Hull City
???????
League One
???????Arena: Plough Lane
???????Datum: Lördagen den 27:e februari 2021
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
???????Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/

WOMBLE TIL I DIE!

Leif Viklund2021-02-27 14:16:54
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon