Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon - Leyton Orient (EFL leasing.com TROPHY)
Dags för andra gruppspelsmatchen i den ärofyllda (vem bryr sig?) leasing.com TROPHY när The O's kommer på besök.

Inför: AFC Wimbledon - Leyton Orient (EFL leasing.com TROPHY)

Dags ikväll för andra gruppspelsmatchen i den anrika EFL leasing.com TROPHY och det är vinna eller försvinna som gäller för The Dons när Leyton Orient gästar Kingsmeadow Ground.

Vilken lättnad!
Den kom ju till slut, den där hett efterlängtade trepoängaren, i lördagens möte hemma mot Rochdale.
Det blev dock onödigt spännande när vi släppte upp Dale till 2-3 efter att vi haft ledningen med övertygande 3-0 i halvtid.
Men, men.....tre sköna poäng blev det och förhoppningsvis skakade vi där av oss en del av det dåliga självförtroende vi dragits med under de inledande 11 matcherna.

Ikväll är det så dags igen för match i den ointetsägande EFL leasing.com TROPHY (tidigare Checkatrade Trophy).
Vår manager, Glyn Hodges, hoppas fortsätta på vinnarspåret och säger att det skulle vara "a massive boost" med två raka segrar.
Svårt att sia om vilka spelare som kommer få vila ikväll och vilka som skall matchas men vi kan vara säkra på att exempelvis Nathan Trott och Marcus Forss kommer få stå över till förmån för Nick Tzanev och Adam Roscrow.
Vår högerback, Luke O´Neill, kommer få stå över på grund av känning i ena ljumsken men vårt lån Ryan Delaney är åter tillgänglig för spel efter att ha stått över lördagens möte mot sin huvudarbetsgivare; Rochdale.
Förra gruppspelsmatchen i leasing.com TROPHY slutade med en 0-2 förlust mot Brighton & Hove U21 så ikväll krävs en seger om The Dons tänkt sig fortsatt spel i cupen.

Motståndet står Leyton Orient för som ju tog sig tillbaka till ligan igen inför denna säsong efter att ha varit förpassade till Conference de två senaste säsongerna.
Framgången var till stor del dåvarande managern, Justin Edinburghs, förtjänst och chocken var total när Justin mycket tragiskt hastigt avled i sviterna av en hjärtattack den 8:e juni detta år.
Ross Embleton tog då över managerrollen och har inlett säsongen lite trevande då Leyton befinner sig på en 19:e plats i tabellen för League Two.
Man vann dock sin inledande gruppspelsmatch i leasing.com TROPHY mot Southend med 2-0 och har därmed ett bra utgångsläge inför kvällens match.

Justin Edinburghs minne kommer att hedras innan matchstart ikväll då hans död chockade och berörde fotbollsintresserade över hela England.


AFC Wimbledon - Leyton Orient
EFL leasing.com TROPHY
Arena: Kingsmeadow Ground
Datum: Tisdagen den 8:e oktober 2019
Tid för avspark: 19:30 BST, 20:30 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/subscribe/

WOMBLE TIL I DIE!



 

Leif Viklund2019-10-08 13:41:55
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon