Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon - Swindon Town FC
Vi hoppas få se AFC Wimbledons Harry Pell åter i spel när sista hemmamatchen för säsongen skall spelas ute på Plough Lane mot Swindon Town FC.

Inför: AFC Wimbledon - Swindon Town FC

Vi kräver en snygg avslutning idag då sista hemmamatchen för säsongen skall spelas ute på Plough Lane.


Tre matcher återstår av säsongen och idag är det så dags för sista hemmamatchen då vi tar emot Swindon på Plough Lane.
Det gäller att avsluta snyggt nu för vår manager Johnnie Jackson då han är väl medveten om att det inte finns några som helst garantier för att det blir han som kommer vara den som står vid rodret även nästa säsong.
Det skulle snarare vara en överraskning med tanke på hur skral utdelning vi haft under denna säsong och hur spelet sett ut på planen.

Nåja, det om det och nu fokus på dagens uppgift istället.
Vi har åtta poäng upp till nedflyttningsstrecket med tre matcher kvar alltså så teoretiskt räcker det med en poäng idag för att säkra nytt kontrakt om Hartlepool inte vinner sin match.

Skadeläget i truppen förvärrades ytterligare i förra veckans match borta mot Stevenage då vårt lån från Forest Green Rovers, Armani Little, skadade sig så pass svårt att han blir borta från spel i de avslutande matcherna.
Positivt är dock att det ryktas om en comeback från Harry Pell i någon av de återstående matcherna och det vore ju trevligt om det redan idag kunde bli ett inhopp från Herr Pells sida då vi saknat honom otroligt mycket ute på planen.
På målvaktssidan avgörs det sent vem som får förtroendet eftersom Nik Tzanev nu verkar vara redo för spel igen efter sin skada.

I nuläget är över 8000 biljetter sålda till dagens drabbning där Swindon sålt slut på hela sin tilldelning och kommer därmed med ca 1500 supportrar i följet.
Swindon ligger i ingenmansland och har inget mer än äran att spela för idag egentligen men är säkert även sugna på att förbli obesegrade mot The Dons denna säsong då hemmamötet
slutade 0-0.
Man kommer senast från en meriterande 1-0 seger hemma mot Bradford City och där manager Jody Morris självklart var mycket nöjd med vad spelarna åstadkom.
Jody låter hälsa att man dock inte tänker sitta nöjda efter den skalpen utan självklart går man för alla tre poängen i dagens möte med The Dons.

Mot nytt kontrakt inför fullsatta läktare idag nu då!

AFC Wimbledon - Swindon Town FC
League Two
Arena: Plough Lane
Datum: Lördagen den 22:a april 2023
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/subscribe/

WOMBLE TILL I DIE!

 

Leif Viklund2023-04-22 14:01:16
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon