Lagbanner
Inför: AFC Wimbledon - Walsall FC
Kan Broome rädda oss?

Inför: AFC Wimbledon - Walsall FC

Ett skadeskjutet Wimbledon tar emot Walsall i en hängmatch från en tid då Wimbledon kunde vinna matcher.

Månadens sista match blir en intressant en. Ett ungt och skadedrabbat Wimbledon tog ledningen mot Barrow enbart för att kunna tappa ledningen och till sist förlora efter två mål från Barrow i den andra halvleken. Jag trodde innan att Nik Tzanev skulle få mycket att göra men där hade jag helt fel eftersom även han var skadad. Spelarna Wimbledon saknade hade kunnat bilda en betydligt starkare startelva än den man kom till spel med.

Luke Jenkins som gjorde Wimbledons mål senast är redo för spel efter en smäll senast, även Will Nightingale åkte på en smäll och är lite mer osäker för spel. Men Aaron Pierre är tillbaka efter sitt äventyr med Grenada så det finns hopp för backlinjen. Ärligt talat är det lite oklart vilka som kan spela ikväll men flera spelare som Diallang Jaiyesimi och Lee Brown är på väg tillbaka men man vill inte chansa för mycket med skadade spelare. Nathan Broome som tidvis verkade lite förvirrad senast lär spela igen om inte Nik Tzanev är tillbaka. Huseyin Biler saknades även han senast och lär återigen ersättas av Isaac Ogundere om han inte är redo för spel.

Walsall är ett starkt lag och det kommer bli en svår match för ett ungt Wimbledon. Man har dock haft det lite tungt de senaste matcherna och ligger på en trettonde plats bara sex poäng före Wimbledon. Troligtvis kan deras knackiga form ge Wimbledon lite hopp.

Hursomhelst så kan vi inte hoppas på för mycket ikväll, Wimbledon kanske kan överraska som senast för att sedan tappa det. Låga förväntningar kanske kan leda till en viss glädje hoppas jag. Come On you Dons!


AFC Wimbledon – Walsall FC
League Two
Arena: Plough Lane (Cherry Red Records Stadium)
Datum: Tisdagen den 28:e mars 2023
Tid för avspark: 19:45 brittisk tid,20:45 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/
 

Pelle Blomster2023-03-28 19:48:54
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon