Lagbanner
Inför: Doncaster Rovers F.C - AFC Wimbledon
En för dagen iskall Josh Davison i AFC Wimbledon skall försöka få jubla igen i dagens möte mot Doncaster Rovers F.C

Inför: Doncaster Rovers F.C - AFC Wimbledon

Två lag med usel form skall försöka hitta tillbaka till vinnarspåret igen.

Samma visa om och om igen:
Vi tar ledningen i matcherna bara för att stå som förlorare när slutsignalen ljudit.

Förra lördagens match blev såklart inget undantag utan vi gör 1-0 genom Al-Hamadi (vem annars?) bara för att sedan bli mer eller mindre överkörda av Mansfield som till slut vinner matchen med 3-1.
Dessutom var vi riktigt usla och det börjar kännas lite som en repris på förra säsongen tyvärr.
Nu skall vi ju dock inte kunna misslyckas med att hålla oss borta från nedflyttningsträsket då vi har 16 poäng till godo på lagen under strecket men vis av mångårig erfarenhet, vad gäller The Dons förmåga att strula till det, så finns där en risk att kalkylera med.

Vår käre manager, Johnnie Jackson, fick återigen bära hundhuvudet i intervjuer efter matchen förra lördagen men det var ju mest gamla klyschor som rapades upp i mikrofonen.
Det skulle ju vara så himla trevligt att få höra några konkreta förslag till förändring och sedan få se hur den planen fortlöper i nästa match men allt som oftast verkar allt vara bortglömt när matchdagen är kommen.

För det är väl mer eller mindre självklart att Johnnie tänker ge Josh Davison fortsatt förtroende på topp tillsammans med Al-Hamadi trots att Josh nu inte gjort ett mål sedan den första januari.
Likaså kommer Chris Gunter återfinnas i backlinjen, till mitt stora förtret då jag tycker Chris faktiskt varit direkt skyldig till vissa förluster på den senaste tiden, istället för att låta Aaron Pierre få chansen från start.

Inför dagens kylslagna möte med Doncaster får vi klara oss utan Harry Pell, Diallang Jaiyesimi, Huseyin Biler och Lee Brown som alla är skadade. Harry Pell blir förmodligen borta resten av säsongen vilket såklart är ett stort avbräck för hela laget och då kanske i synnerhet vad gäller kämpaglöd.

Våra motståndare för dagen har även dom en usel dagsform och kommer senast från en förlust borta mot Harrogate med 2-0.
Manager Danny Schofield letar med ljus och lykta efter den fina formen man visade upp fram till för en månad sedan då allt började rasa.
Man jagar ju en play-off plats och nu skall de tolv avslutande matcherna alla ses som en cup-match där man skall ge precis allt man har innan domaren för visselpipan till munnen en sista gång.
Nyckelspelaren Ro-Shaun Williams är fortfarande borta från spel men i övrigt är det en frisk trupp som Danny Schofield har att välja ut dagen startelva från.

Förra mötet lagen emellan på Plough Lane i augusti månad förra året slutade 2-2 och där Young-Coombes gjorde The Dons båda mål.

Mot minusgrader och tre fantastiskt oförtjänta poäng idag nu då!

Doncaster Rovers F.C - AFC Wimbledon
League Two
Arena: Eco-Power Stadium
Datum: Lördagen den 11:e mars 2023
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/

WOMBLE TILL I DIE!

Leif Viklund 2023-03-11 11:47:15
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon