Lagbanner
Inför: Harrogate AFC – AFC Wimbledon
Lördagens hattrick kung kan Ali Al-Hamadi leverera även idag

Inför: Harrogate AFC – AFC Wimbledon

Wimbledon jagar tredje raka när man gästar ett formstarkt Harrogate

Ligasexan Wimbledon reser norrut till grevskapet North Yorkshire för möte med ligaelvan Harrogate. Det är två lag som kommer från två raka vinster och just Wimbledon imponerat stort i helgens kross av Tranmere Rovers hemma på Plough Lane där slutresultatet fastställdes till 4-1. Till vår stora glädje så stod Al-Hamadi för ett hattrick när han smällde i tre mål. Vi hoppas lite av att detta var den islossningen som han behövde.

Wimbledon ser starka ut för stunden vi har hittat en helt ny grund att falla tillbaka som skillnad mot fjolåret. Armani Little och kapten Reeves på det centrala mittfältet styr och ställer med bravur och bakåt har vi två bra kuggar i mittlåset i Joe Lewis samt Ryan Johnson som verkligen har bidragit till att vi lyft oss defensivt. I ligaspelet är det bara Gillingham, Mansfield och Barrow som släppte in färre mål än The Dons.

Offensivt så står vi oss starka för stunden Ali Al-Hamadi och den hårt jobbade Omar Bugiel kör hårt med motståndarnas backlinje. Kan Ali Al-Hamadi fortsätta på inslagen vägen så kan vi säkerligen få utdelning ikväll. Hans fina resultat har även genererat att han kallats upp till det Irakiska landslaget som möter Iran och Qatar mellan den 9/10 - 17/10.

En spelare som verkligen gjorde avtryck i lördagens match var Aron Sasu som ersatte Josh Neufville på mittfältet och stod för en stabil insats i sin debut från start. I målet så tycker jag att vi går från klarhet till klarhet, Alex Bass har gett oss en trygghet som saknades under fjolåret.

Inför dagens match så har Wimbledon en stark trupp att tillgå. Frågan är om Aron Sasu och Connor Evans håller sig kvar i startelvan. En skadefri trupp med stark konkurrens en riktigt drömtillvaro för Johnnie Jackson och Terry Skiverton.
Kvällen handlar om att åka upp och plocka poäng kommer inte bli lätt och fjolårets möte slutade 2-2.

Hos hemmalaget Harrogate AFC så blåser det ljumma vindar laget kommer från två raka segrar efter att ha besegrat Salford och nu senast MK Scum borta till vår stora glädje. Simon Weavers grabbar kommer inte att göra det lätt ikväll när Wimbledon gästar Wetherby Road Ground.


Harrogate AFC - AFC Wimbledon
League Two
Arena: Wetherby Road Ground (North Yorkshire)
Datum: Tisdagen den 3:e oktober 2023
Tid för avspark: 19:45 brittisk tid, 20:45 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/


COME ON YOU DONS!!!
 

Henrik Persson2023-10-03 17:00:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon