Lagbanner
Inför: Ipswich – AFC Wimbledon
Kan Scott Wagstaff kliva fram idag

Inför: Ipswich – AFC Wimbledon

Wimbledon beger sig till klassisk fotbollsmark när man gästar Portman Road

 
Ett tufft möte väntar ikväll när liganykomlingen Ipswich står som värdar när Wimbledon kommer på besök. Den tippade toppen möter den på förhand tippade botten så upp till bevis idag. Wimbledon i stor poängnöd lägger sig en plump insats bakom sig senast mot Accrington hemma på Kingsmeadow.

Ipswich det klassiska tipslördags laget fick respass ut fjolårets Championship efter ett par tunga år och tog jumboplatsen efter Bolton Wanderers. Nu laddar the Tractor Boys för en återkomst till Championship men det finns hinder på vägen där jättar som Sunderland, Portsmouth, Luton och bubblare som Lincoln kommer göra allt för att störa återtåget.

I senaste hemmamötet så var det över 24 000 pers som återfanns på läktaren för att se Paul Lamberts Tractor Boys. Ikväll hoppas vi även att Portman Road fylls upp och tyvärr för vår del hade vi sett fram emot en roligare speldag än en tisdag när vi lottades mot Ipswich.

Nu är det som det är bara gå ut och göra allt för att rubba Ipswich och i kvällens möte är det inga som ställer några krav på att vi skall lämna Suffolk men tre pinnar i bagaget. Självklart så lyfter motståndet The Dons men inför helgen väntar Sunderland borta så frågan är hur vi lägger fokus inför två tuffa drabbningar inom kort.
I Wimbledon så saknas återigen lagkaptenen Will Nightingale och vår egen SweDons sponsrade Anthony Hartigan. Båda är åter i träning med dagens match kommer för tidigt men förhoppningsvis är dom spelklara till helgens möte borta mot Sunderland på Stadium of Light.  

I Wimbledon så återfinns mittfältarna Dylan Connolly och Shane McLoughlin som båda har ett förflutet hos The Tractor Boys så vi hoppas att släkten är värst.

 
Ipswich Town - AFC Wimbledon
League One
Arena: Portman Road
Datum: tisdagen den 20:e augusti 2019
Tid för avspark: 19:45 engelsk tid, 20:45 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/subscribe/


COME ON YOU DONS!!! 


 

Henrik Persson2019-08-20 15:15:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon