Lagbanner
Inför: Newport County AFC - AFC Wimbledon
Bilden talar för sig själv hur vår klubb mår för tillfället. Ikväll blir det stryk igen då vi åker till Wales för match mot Newport County.

Inför: Newport County AFC - AFC Wimbledon

Nu ser ni till att vinna en match snarast…..annars!

Till vår klubbstyrelse, manager och spelartrupp låter SweDons hälsa följande:
Ingen är större än supportrarna - glöm aldrig det.
Vi gav er uppdraget att se till att vår klubb mår bra, vi stöttade dig helhjärtat när du tillträdde som manager Johnnie Jackson och vi har försökt älska varenda spelare i truppen lika mycket som en pint Guinness på The Tucan i SoHo.

Det är alltså så här ni tackar oss?
Misär, feghet, bortförklaringar, usel scouting och aldrig ser man skammens rodnad på era kinder eller ett ödmjukt förlåt från era läppar.
Vi supportrar som lever och har levt ett helt liv i vår klubbs färger och stått lojala även när det blåsit som mest motvind.
Vi som alltid öppnar plånboken när tiggeriet börjar, vi som köper onödiga vintage-releaser av matchtröjor för nära 1000:- styck, vi som sponsrar alla matvagnar, pubar och klubbshop på matchdagar.
Det är alltså så här ni tackar oss?
 
Glöm aldrig att lika snabbt ni fick era uppdrag lika snabbt kan dom ryckas undan för er så nu skall ni bara sköta era uppgifter på bästa tänkbara sätt de få matcher som är kvar av säsongen om ni vill ha något jobb kvar att gå till framöver.

Det känns rent ut sagt för jävligt att vår klubb börjat mer och mer likna den mest inbitna stammisen på det lokala sunkhaket som sitter och drömmer sig tillbaka med ett nostalgiskt skimmer medan munnen basunerar ut gamla klyschor till allas förtret runt om på baren.
"Ni skulle varit med 2002.....Fågel-Fenix klubben som föds ur askan av det gamla.....78 matcher i rad obesegrade.....play-off finalen på Wembley, FA-cupen 1988......osv i all oändlighet....."

Inte alls sexigt någonstans.

Vad händer idag då?
Match i Wales mot Newport som ligger tre poäng bakom oss i tabellen. Vi har sämst dagsform av alla klubbar i ligan sedan nyårsskiftet.
Vi kan inte hålla i en ledning. Vår backlinje är skit och vi har en målvakt som är synnerligen opålitlig. Vi kan inte ens fylla upp en vettig avbytarbänk.
Vi kommer naturligtvis att förlora ikväll också.

Det är skit, det blev skevt, det ballar ur fullständigt vad det lider och jag måste gå och lägga mig nu igen.

Newport County AFC - AFC Wimbledon
League Two
Arena: Rodney Parade
Datum: Tisdagen den 14:e mars 2023
Tid för avspark: 19:45 brittisk tid, 20:45 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/ifollow/

WOMBLE TILL I DIE!
 

Leif Viklund2023-03-14 09:39:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon