Lagbanner
Inför: Salford City - AFC Wimbledon
The Dons får idag den tvivelaktiga äran att stöta på Karl Robinson då man möter Salford City på bortaplan.

Inför: Salford City - AFC Wimbledon

Tillbaka till ligaspelet igen för The Dons när man idag möter Salford på bortaplan.


Så var då äventyret i ligacupen över för denna gång och även om det var en mäktig känsla att se våra pojkar stå upp så bra mot Newcastle i tisdagens match så är det samtidigt skönt att nu kunna lägga allt mer fokus på ligaspelet istället.

Vi förlorade dock med flaggan i topp och det hade varit synnerligen intressant att se om Newcastle kunnat tränga igenom vårt försvar för att göra ett spelmål istället för den straff man nu kunde sätta matchens enda mål på.
Ett mindre hjärnsläpp i eget straffområde signerat vår forward Joe Pigott föranledde straffen och det brukar ju sällan sluta bra när en forward skall ner i eget straffområde för att ”hjälpa till”.
Icke denna gången heller…..

Nåja, vi har redan förlåtit Joe och riktar istället fokus på dagens möte med Salford City där vår manager Johnnie Jackson låter hälsa att man även idag får klara sig utan Ryan Johnson samt Jake Reeves på grund av mindre skadeproblem.
Frisk och spelsugen däremot är nu Aron Sasu som garanterat kommer vara med i eftermiddagens trupp.

Det slet onekligen en hel del på spelarna som var med långt uppe i norr senast med lång resa samt tufft genomförd match mot motståndarna från Premier League; Newcastle United.
En del rotation lär det därför bli idag bland de spelare som skall starta då det gäller att vårda truppen ömt så inga onödiga skador uppstår.

Salford City under ledning av den ständigt tvivelaktige lögnaren Karl Robinson har börjat säsongen lite sisådär och kommer senast från en klar 3-1 förlust borta mot Newport.

Inför dagens möte så har glappkäften en skadefri trupp att välja ut spelare från men det spelar  ingen roll då vi såklart kommer ta med oss alla tre poäng tillbaka till sydvästra London ikväll!

Mot ära, berömmelse och tre fantastiskt sköna poäng idag nu då!

Salford City - AFC Wimbledon
League Two
Arena: Peninsula Stadium
Datum: Lördagen den 5:e oktober 2024
Tid för avspark: 15:00 brittisk tid, 16:00 svensk tid
Följ matchen direkt på: https://www.afcwimbledon.co.uk/videos

WOMBLE TILL I DIE!

Leif Viklund2024-10-05 14:13:46
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon