Lagbanner
TV-Match / Pubsamling: AFC Wimbledon - West Ham (FA Cupen)

TV-Match / Pubsamling: AFC Wimbledon - West Ham (FA Cupen)

Wimbledon är kraftigt under isen och trots ett managerbyte så har vi det otroligt tufft i botten av League One tabellen. Som jumbo med 23 inspelade poäng på 29 matcher så har vi en lång resa upp till säker mark. Inom kort kommer vi ställas inför det faktum att vi kommer bara närmare och närmare det uppe bara att vår League One existens ej längre går att rädda.

Det positiva är att i FA cupen så trummar det på och efter matcher mot Haringey Borough, Halifax samt Fleetwood så väntar nu tuffare motstånd i form av West Ham. I början av säsongen så drogs vi mot dom i ligacupen där fick vi se oss besegrade med 3-1, kan inte direkt påstå att jag var imponerade över kvalitén på The Hammers. Laget har dock sedan detta möte i augusti lyft sig ett par snäpp och frågan är om West Ham även sätter stopp för The Dons i FA Cupen. En skräll 180 000 pund nere i fickan och lite glädje i denna bistra januarimånad.

Med tanke på att matchen tv sänds så anordnar vi som vanligt när Wimbledon lirar pubträff i Gamla Stan Stockholm. Denna gång är vi glada och meddela att vi återvänder till O'Connells på Stora Nygatan 21.

https://www.oconnells.se/


AFC Wimbledon – West Ham United
Datum: Lördag 26/1
Matchstart: 20:45 (Bordsbokning från 19:30)
Tv kanal: BT Sport / Eurosport 1
 

Vi hoppas på stor uppslutning och stort tack till O`Connells som visar matchen. Har ni frågor så tveka inte att höra av er på forumet eller wimbledonred@gmail.com.
 

Hör även av er om det förekommer andra samlingar i vårt övriga avlånga land så lägger vi upp info.
 
 

COME ON YOU DONS!!!

 

Henrik Persson2019-01-24 22:05:00
Author

Fler artiklar om AFC Wimbledon