Matchrapport: Wycombe-Barnet
Barnet fick nöja sig med ett 0-0 resultat.

Det bjöds inte upp på någon jättematch när Barnet gästade Wycombe på Adams Park. 0-0 i årets första match.

26 Akurang

Paul Fairclough valde att starta med nyförvärvet Cliff Akurang. Mittbacken Joe O'Cearuill blev petad till förmån av Devera. Devera brukar hålla sig på högerbacksplatsen men yttermittfältaren Max Porter fick ta platsen till höger. Jason Puncheon, som vanligtvis brukar hålla till på en yttermittfältsplats, fick spela som anfallare brevid Cliff Akurang.
Även målvakten Rob Beckwith fick chansen från start istället för Lee Harrison.

Wycombe var det bästa laget på plan. Dom skapade mest och hade allt förutom mål. Barnet skapade några halvchanser men var aldrig riktigt nära.

FÖRSTA HALVLEK

Scott McGleish fick ett bra läge i den 14:e minuten men han nickade utanför.
Även John Sutton fick en nickchans. Men han nickade utanför i den 23:e minuten.
Första halvleken var oerhört tråkig. Wycombe skapade ett par bra lägen men Beckwith var bra i målet.

ANDRA HALVLEK

Andra halvleken var inte bättre. Wycombe försökte men kom aldrig fram till någon bra målchans.
Neil Bishop fick ett bra skottläge i den 56:e minuten men Wycombes målvakt Douglas kunde rädda.
Matchens bästa målchans kom i den 75:e minuten när Bloomfield fick ett jätteläge att sätta dit ledningsmålet men Beckwith gjorde en suverän räddning.
Jason Puncheon fick ett läge i den 83:e minuten men bollen gick utanför.
Minuten senare var det dags för Scott McGleish men han sköt precis över ribban.

EFTERSNACK

Cliff Akurang gjorde ingen jättedebut men dock en godkänd insats. Han hade några hyfsade lägen men stod oftast offside.
Matchen i sin helhet var dålig. Bjöd inte på några bra målchanser. En typisk 0-0 match...