Villa - Cadogan - Abdullah (Gambin 77) - Davids - Weston

Sykes (Nurse 69)

Ej använda avbytare: Jupp (mv), Byrne, Fletcher

Matchen

George Sykes fick chansen från start när man gästade Grimsby. Man hade inför matchen en väldigt tuff skadelista på alla forwards i Jake Hyde och Dani Lopez samt avstängning på Keanu Marsh-Brown.

Efter en mållös första halvlek kunde Grimsby ta ledningen i den andra halvlekens 67:e minut. Ross Hannah drog på ett skott som letade sig in i målet bakom en chanslös Graham Stack och 1-0 till hemmalaget.

Några minuter senare kunde Andy Cook osjälviskt servera Liam Hearn som drog in 2-0 med sin högerfot. Tungt för Barnet och trots en ganska bra genomförd bortamatch blev det förlust.

Man reducerade dock och det gjorde man via David Stephens. Han drog på ett makalöst fint skott utanför straffområdet på volley - men det snygga målet till trots blev det förlust och det var den första förlusten på sju ligamatcher.

Barnet har dock chansen att bärga en trepoängare när man åker till Princes Park och möter Dartford under tisdagen. Tuff bortamatch mot bottenlaget, som behöver plocka poäng för att dra ifrån i botten.