Lagbanner
Charlton-Colchester 1-0

Charlton-Colchester 1-0

Chris Powells andra match som manager innebar också andra segern och återigen höll vi nollan vilket vi inte tidigare direkt blivit bortskämda med.

Det blev en succedebut för Bradley Wright-Phillips på The Valley när han i sin hemmadebut blev matchens enda målskytt i en match som annars kommer att bli i hågkommen för en domare vid namn Darren Sheldrake.
Mr Sheldrake ändrade nämligen ett domslut ett antal gånger och även om det kanske till sist blev rätt beslut så gjorde han ju det inte direkt enkelt för sig.
Det var i mitten på andra halvlek som Colchester trodde att de gjort 0-1 genom Steven Gillespie, men domaren hade blåst i pipan för att han trodde linjedomaren vinkat för offside vilket han inte gjort och sedan protesterade båda lagen efterhand som domaren ändrade domslutet fram och tillbaka, men till sist blev målet bortdömt och bollen släpptes av domaren där han blåst av spelet.

Inte blev det bättre när Bradley Wright-Phillips avgjorde matchen med ett snyggt skott i 78:e minuten, kanske inte helt rättvist  men just nu har Charlton det där lilla flytet.
Annars var det en jämn tillställning och det mest rättvisa hade nog varit ett oavgjort resultat och det hade det nog också blivit om en viss herre i svart-vitt varit i fokus.
Återigen en stabil insats, men det krävs mer om vi skall kunna utmana om en uppflyttningsplats och denna gången var det mittfältet som föll lite ur ramen.
Jose Semedo var lysande som vanligt, men de övriga tre var medelmåttiga och det håller inte.
Bakåt ser det stabilare ut och de strider som galningar och framåt har vi nu målskyttar av rang, även om de inte fick mycket bollar att jobba med mot Colchester.
Så jag har förhoppningar att laget taggar upp ett eller två steg till kommande matcher, med start i eftermiddag mot Yeovil !

Målet:
1-0 Bradley Wright-Phillips 78 min

Lagen:
Charlton:
Elliot, Francis, Dailly, Doherty, Bessone(Fry 81), Wagstaff, McCormack, Semedo, Jackson, Anyinsah(Benson 71), Wright-Phillips(Eccleston 89).

Colchester:
Williams(Cousins 46), Beevers, Coker, Clarke, Heath, Bond, James, Izzet, Perkins(Wordsworth 81), Mooney, Gillespie(Odejayi 81).

Publik:13830 (431 Colchester fans)

Magnus Persson2011-02-05 09:17:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson