Charlton-Exeter 1-3
Chris Powell

Charlton förlorade en jämn tillställning mot Exeter med 1-3 och det var missade målchanser och struligt försvarsspel som ställde till det.

Vi var många som var övertygade att Charlton skulle studsa tillbaka direkt efter förlusten senast mot Hartlepool borta, men tyvärr blev det Exeter som drog det längsta strået och var ofina nog att åka hem från The Valley med en 1-3 viktoria i bagaget.
Men matchen i sig var helt jämn och borde nog slutat oavgjort, men missade målchanser och dåligt försvarsspel ställde till det för Charlton.
När vi också återigen spelar ett taffligt mittfältsspel så vinner man inga matcher och där måste Chris Powell agera och det ganska omgående.

Första halvlek var helt jämn och det var inte många målchanser som lagen grävde fram, utan 0-0 var helt logiskt när lagen gick till halvtidsvila.
Då var det bättre fart på lagen i andra halvlek, då chanserna avlöste varandra, men det skulle visa sig att Exeter var mer effektiva än Charlton denna eftermiddag.
Först blev det 0-1 i mitten på halvleken genom Liam Sercombe, sen 0-2 efter en usel bakåtpass av Gary Doherty som John O Flynn förvaltade och sedan spiken i kistan 0-3 genom Ryan Harley på straffspark.
Sen spelade det mindre roll att Charlton hade två bollar i trävirket, det blev bara en 1-3 reducering till slut då Bradley Wright-Phillips återigen hittade motståndarmålet.

Nu har Chris Powell en hel del att fundera på innan han släpper ut laget till ny match mot Notts County på fredag och efter det blir det två raka hemmamatcher mot Carlisle och Tranmere där man har chans att visa att Exeter matchen var ett olycksfall i arbetet.