Lagbanner
Charlton-Hartlepool 0-0
Chris Powell lär inte få mycket semester i sommar !

Charlton-Hartlepool 0-0

Avslutningen av ligaspelet blev lika bedrövlig som säsongen i övrigt när Charlton spelade 0-0 mot Hartlepool.

Jag hade personligen hoppats på en bra avslutning på säsongen, men tyvärr blev det bara 0-0 hemma på The Valley mot Hartlepool och det speglar ju ganska bra säsongen i övrigt.
Det har varit mer eller mindre dåligt hela säsongen även om vi var med bra i tabellen fram till nyår, men det är ju inte många matcher som vi spelat bra och i de matcher i har spelat bra så har det bara varit i korta perioder i matcherna och det håller inte ens i Leauge 1 och därför blev det bara en usel mittenplacering !

Så var även fallet i matchen mot Hartlepool där vi började matchen bra, men efterhand blev det sämre och 0-0 summerar nog matchen ganska bra.
Båda lagen hade ganska bra chanser, där Charlton hade sina bästa chanser genom Bradley Wright-Phillips och Miguel Llera men det ville sig inte och Scott Flinders i Hartlepool målet var riktigt bra denna eftermiddag.
Nu gäller det för Chris Powell att jobba fram en helt ny spelartrupp, för troligen skall 10-15 spelare ut och 10-15 spelare in, så det lär inte bli mycket semester för Mr Powell.
Men vi får hoppas att han hittar rätt i sitt lagbygge och det skall bli riktigt intressant att följa vad som kommer att hända framöver och förhoppningsvis har vi nu nått botten och jag hoppas att vi kommer att få se ett toppstridande Charlton nästa säsong, för jag vet inte om jag pallar med ännu en skitsäsongen som bara känns som ett enda långt lidande, så upp till bevis Charlton !

Charlton-Hartlepool 0-0

Charltons lag:
Elliot, Solly, Fortune(Doherty 29), Llera, Bessone, Wagstaff(Ecclestone 75), Semedo, Stewart, Harriotts(Racon 68), Wright-Phillips, Benson.

Hartlepool:
Flinders, Austin, Collins, Horwood, Hartley, Liddle, Gamble(Boyd 86), Monkhouse, Yantorno(Brown 55), Sweeney, Larkin(McSweeney 64).

Publik:15804

Magnus Persson2011-05-11 20:29:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson